Cap de setmana de celebració a la seu de la casa andalusa anoienca amb motiu del Dia d’Andalusia

21 Feb 2019
cartell Dia de Andalucia febrer 2019

El Centro Cultural Casa de Andalucía de l’Anoia celebra els dies 23 i 24 de febrer el Dia d’Andalusia amb diferents actes. Dissabte és previst un espectacle musical amb Sheila Grados i Javier Gavara i diumenge tota una jornada festiva. Tots els actes es faran a la seu social de l’entitat, al carrer Felip II, 34-36

Dissabte a les 10 de la nit, començarà l’espectacle “Alma y flamenco”, amb les actuacions de Sheila Grados i Javier Gavara. Abans i després de l’espectacle hi haurà servei de bar, amb entrepans i begudes.

L’endemà diumenge, a les 11 h del matí començarà el programa d’actes amb un esmorzar amb “migas” i sardines, seguit d’una actuació amb el Cor Rocieros del Camino, al migdia, i a la una, una missa amb ofrena floral i lectura, acompanyada pel mateix cor.

A dos quarts de tres de la tarda, hi haurà un dinar a base de “cocido” andalús. Els tiquets a un preu de 8 € pels socis i 11 € pels no socis.

I per acabar a les 4 de la tarda començaran les actuacions a càrrec dels quadres de ball de la Casa d’Andalusia i amb alguns convidats sorpresa.

Des de l’entitat esperen poder fer una gran celebració, com ja va fer el passat 10 de febrer amb la tradicional calçotada que va aplegar més de 80 persones.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by