Cap de setmana de celebracions nadalenques a la Unión Cultural Extremeña Anoia

13 Des 2018
UEC Anoia cartel festival Sant Boi-cartell

La Unión Cultural Extremeña Anoia està de celebració aquest cap de setmana. Dissabte, 15 de desembre, participaran en el Festival de Villancicos que organitza la Federación de Asociaciones Extremeñas en Cataluña a Sant Boi de Llobregat. L’endemà diumenge fan un dinar de germanor a la seu de l’entitat

El festival de dissabte aplegarà els cors d’onze entitats extremenyes, entre els quals hi haurà el cor vilanoví “El sentir de una tierra”, al saló d’actes de Can Massallera, a partir de les cinc de la tarda. L’entrada és gratuïta, però des de la FEAC demanen fer col·laboracions en forma d’aliments per al banc de Sant Boi.

L’endemà diumenge, la UC Anoia fa un dinar de germanor, a la seu de l’entitat vilanovina, al carrer del Roser, 24. L’anomenen “Mujeres, Hombres y Viceversa” i animen a homes i dones a gaudir d’un àpat per separat, entre el menjador social i el menjador del bar, però que de ben segur -com apunten des del centre amb bon humor- “comptarà amb algunes interrupcions per ambdues bandes”.

El dia 22 de desembre també han programat, a les 6 de la tarda, un acte de celebració de Nadal amb els socis.


Nadal a Vilanova del Camí