Una tarda de Muay Thai en estat pur a Can Titó de la mà del Furio Jol Vilanova

13 Des 2018
Muay thai masculi gala 15 desembre 2018-1

El gimnàs Furio Jol Vilanova del Camí està preparant per aquest dissabte una vetllada molt especial de Muay Thai anomenada “Nascuts per Lluitar”. L’han organitzat amb el suport de la Federació Catalana de Kick-Boxing i Muay Thai així com també de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i amb el patrocini de Custom Figthers. Serà una tarda que farà gaudir de valent als amants d’aquest esport perquè reunirà a alguns dels millors lluitadors de Catalunya, l’Estat i fins i tot d’Europa, entre els quals l’escola vilanovina compta amb una bona representació

Muay thai femines gala 15 desembre 2018

Joves talents com Alex Fernández de l’escola Kiat Daithon o Alejandro Carniago de DKSR i altres de veterans, com el campió Franz Bochardt, d’origen alemany que representarà a l’escola de Muaythai Kiat Daithon que s’enfrontarà al canari Toni Romero Lezcano de l’escola Kaewsamrit de las Palmas.

Un dels combats de la nit serà sens dubte, el del gran esportista vilanoví Dani Molero, amb un gran futur en els esports de contacte, contra Jose Quevedo, un dels millors lluitadors nacionals de la categoria del RQ Team.

I un altre dels combats a subratllar és el de la vilanovina Sonia Rodríguez, tot un exemple pel gimnàs Furio Jol, que lluitarà finalment contra Sara Gascons del Team Albino de Lloret de Mar -perquè Victoria Boyanova ha fet baixa per lesió.

La gala aplegarà grans combats al poliesportiu de Can Titó a partir de les 17 h. El preu de l’entrada és de 13 € si es compra de manera anticipada i de 15 € si es compra el mateix dia, en taquilla.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by