Celebració de títol de cadet masculí del Basquet Endavant en un cap de setmana molt variat

05 Mar 2018

Club Basquet Endavant març 2018-v22


Cap de setmana marcat pel títol de lliga de l’equip cadet masculí del Vilanova del Camí Club Bàsquet Endavant, per la varietat de resultats i novament, per les actuacions arbitrals


L’equip cadet masculí va guanyar a casa del Sant Ramon a l’últim partit de lliga i es va proclamar campió del torneig cadet del Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

El partit no va tenir color i els vilanovins van guanyar per 14 a 82, demostrant un joc molt per sobre de la resta de rivals. Des del club han felicitat als entrenadors d’aquesta temporada, Òscar Borrega i Aitor Iglesias, i als jugadors per la gran feina feta.

Van jugar pel Vilanova: Eduard Vives (2), Gregor Palacio (7), Marouam Hammich (15), Gino Paoli (4), Carlos Lorenzo (26), Cristian Martínez (6), Adrià Sala (12) i Marcos García (10). Entrenador Aitor Iglesias.

Parcials 4-20, 4-20, 6-15 i 0-27.


D’altra banda, l’equip cadet femení va empatar a domicili amb el Col·legi Monalco 30 a 30 i 8 a 8 en el sistema de puntuació del Consell Esportiu de l’Anoia.

Partit amb moltes alternatives, amb un inici fulgurant de les noies, 2 a 14 al primer quart, van seguir el segon i el tercer de clar color local, arribant així a l’últim quart amb 1 punt d’avantatge per el Monalco.

L’últim quart va ser molt igualtat i una cistella a 2 segons del final de Lucía Moreno, va posar el merescut i lluitat empat al marcador.

Van jugar per l’equip vilanoví: Sofía Sancho (4), Lucía Moreno (3), María Palacios, Ana Palacios (11), Laura García (4), María Vega, Clàudia Nuncio, Irene Leno, Ana Lozano (2) i Alba Quiñones (6). Entrenador Carlos Fratila.

Parcials 2-14, 7-3, 13-4 i 8-9.


Pel que fa a l’equip sènior masculí rebia el  C.B. Igualada, líder del grup, en el que es presentava com un partit complicat.

Però els vilanovins van fer el millor partit de la temporada i van tenir contra les cordes a l’equip rival durant 35 minuts. Amb una concentració màxima, una defensa espectacular i lluitant cada pilota.

Van guanyar el primer quart, es va arribar al descans amb empat al marcador, 30-30, i al final del tercer amb només 2 punts per sota 40-42.

Al minut 5 de l’últim, el marcador continuava igualat, 46-47, però a partir d’aquest moments l’àrbitre va decantar el partit amb les seves decisions, xiulant 5 faltes seguides en contra per cap a l’Igualada. Derrota immerescuda, però gran partit dels nois, que milloren dia rere dia.

Van jugar pel Vilanova: Francis Rodríguez (7), Miguel Angel Garcia (15), Quim Palet (10), Camilo Rodríguez (2), Antonio García, Alexey Domènech (2), Ngadi David Gil (14), Fernando Leno, Sergi Brugués, Òscar Borrega i Johnny Goya. Entrenador Alexey Domènech.

Parcials 16-14, 14-16, 10-12 i 10-19.


I si dissabte la labor arbitral va resultar decisiva, diumenge va ser escandalosa. Segon partit seguit perdut per les noies degut a la parcial actuació de l’àrbitre.

Partit al igual que el masculí, davant les líders del grup, C.B. MARTORELL, que es va decidir a la pròrroga. Igualtat màxima durant tot el partit, al descans es va arribar amb el marcador desfavorable de 25 a 28.

A la segona part va ser quan l’àrbitre va fer que el Martorell en mantingués al partit, xiulant 18 faltes a les vilanovines i només 5 a les visitants en 25 minuts, 20 de la segona i 5 de la pròrroga.

A la pròrroga es va arribar amb una cistella a 2 segons del final de Clàudia Oller, però al temps extra amb dues jugadores locals eliminades per faltes, va continuar la impresentable actuació arbitral no xiulant fins a 3 faltes claríssimes de les visitants”, assenyalen des del club vilanoví. “Mai fins la setmana passada hem parlat dels arbitres, però la veritat es que no tenim sort últimament amb les seves actuacions” afirmen.

Van jugar per l’equip vilanoví: Marina Espejo (3), Clara Bargalló (13), Claudia Oller (4), Clàudia Miramunt (3), Marina Palmés (5), Èlia Díez (13), Clara Roca, Núria Torrens (12) i Alexandra Vives (2). Entrenador Alexey Domènech.

Parcials 10-15, 15-13, 10-10, 15-12 i 5-8. 


Partits de la jornada vinent


Dissabte 10 de març, a les 13 h el VDC Bàsquet Club Endavant cadet femení rebrà al Monalco juvenil; el sènior masculí es desplaça a casa del BAR MAIKEL Pujolet, on jugarà a les 16.15 h, i el sènior femení jugarà a casa del CB Vilatorrada a les 18.15 h