Cividanes afirma que el projecte del Casal ha quedat antic i que cal adaptar-lo a la normativa vigent

14 nov. 2017

visita obres casal 14nov-V2


Aquest dimarts s’ha fet una nova visita d’obres al Casal de la Gent Gran. Representants de l’empresa constructora Voracys, de la direcció facultativa, dels serveis municipals encarregats de la coordinació del projecte i el regidor d’Urbanisme, Juan Manuel Cividanes, han participat de la visita tècnica per fer el seguiment de l’obra


Cividanes ha explicat que, el projecte de remodelació del Casal de la Gent Gran ha quedat antic i cal adaptar-lo a les necessitats actuals més importants, i a la normativa vigent. En aquests moments, afegeix el regidor d’Urbanisme, s’està treballant en la demolició dels paviments i en la construcció de l’escala interior. Tanmateix s’ha decidit les obertures de finestrals de la planta primera per assolir una millor il·luminació natural interior.

També s’ha decidit l’estudi de sobredimensionar l’equip de refrigeració i calefacció que únicament estava dissenyat per la primera planta.

L’objectiu, diu Cividanes, és poder assolir totes les demandes energètiques de tot l’edifici amb el mateix equip, fet que el projecte no contemplava”.

En aquesta fase també s’està treballant per eliminar les goteres de la primera planta que segons explica el regidor d’Urbanisme, “no es van solucionar durant la remodelació que va fer l’antic equip de govern municipal, fet inexplicable tot i haver-ne actuat de forma integral a la coberta de l’edifici”.