Arrenquen les obres de la piscina de Can Titó |FOTOS|

14 Nov 2017

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


Aquesta setmana han començat les obres de la piscina de Can Titó. Les excavadores ja han eliminat el que havia estat la piscina petita, i pràcticament tampoc es reconeix el vas antic de la piscina gran i també han començat les tasques de demolició dels vestidors


L’alcaldessa Noemí Trucharte i el regidor d’Esports Camilo Grados han fet aquest dilluns una visita d’obres amb els representants de l’empresa adjudicatària, Voracys, SL, i la direcció d’obres. La visita ha servit perquè l’empresa mostrés als representants municipals mostres de revestiments per al vas de la piscina, zona de platges i també de les dutxes i els vestidors.

Les obres a la piscina municipal s’estan portant a terme amb diferents grups de treball. Un s’ocupa de la rehabilitació total dels vestidors: interior, sostres i instal·lacions. Un segon grup treballa en l’ampliació del vas d’aigua existent, unint la piscina gran amb la petita. Actualment s’estan fent les demolicions pertinents i les cates del terreny. El tercer grup treballa en la realització de l’estructura del bar.

El regidor d’Urbanisme Juan Manuel Cividanes i el d’Esports, Camilo Grados són els responsables de fer el seguiment d’aquesta obra que té un termini d’execució de tres mesos.

obres piscina 14nov17-v2