L’agenda de l’alcaldessa ja es pot consultar al Portal de Transparència

14 nov. 2017

Agenda alcaldessa nov17 captura


L’agenda de l’Alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, ja es pot consultar al Portal de Transparència de l’ajuntament vilanoví i al web municipal. “Aquesta és una informació a la que la ciutadania hi pot accedir de manera  senzilla i clara i dona resposta a la voluntat d’aquest govern per la transparència dels afers municipal” explica l’alcaldessa


Al portal de transparència es poden consultar altres dades relacionades amb els membres del consistori, com les indemnitzacions i retribucions que perceben, i de l’Ajuntament, com les actes dels Plens, de les Juntes de Govern, els decrets, el pressupost i la seva execució…

L’alcaldessa publica la seva agenda cada matí també al seu facebook, una iniciativa, assegura Trucharte, que “ha estat molt ben acollida pel veïnat”.


L’Ajuntament treballa en diferents projectes de govern obert per apropar la presa de decisions a la ciutadania


L’Ajuntament, afirma Noemí Trucharte, també està desenvolupant altres projectes de govern obert, “facilitant la participació i la col·laboració de la ciutadania en la presa de decisions i en la definició de polítiques concretes”.

En aquest sentit, s’han obert recentment dos processos participatius. Per una banda, el Pla de Salut Comunitària, que estarà actiu fins el proper 30 de novembre i a través del qual es volen detectar els punts forts i les febleses de la comunitat vilanovina. “Una informació imprescindible per conèixer les necessitats reals de la nostra comunitat i per dissenyar estratègies concretes per donar-hi resposta” explica l’alcaldessa.

Per altra banda, la primera fase del Pressupost Participatiu 2017, que fins el proper 24 de novembre recollirà les propostes de la ciutadania per a millorar el municipi.