Comencen les obres d’un nou vial de connexió de Vilanova del Camí amb l’enllaç a la ronda sud

01 Mar 2019
enllac c37 vilanova del cami (9)

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat els treballs de la construcció d’un nou vial de connexió de l’enllaç de Vilanova Nord a la ronda sud d’Igualada. Aquesta obra, que s’emmarca en un conveni de col·laboració entre el Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Ajuntament de Vilanova del Camí, té un pressupost de 390.000 euros i un termini d’execució de tres mesos

obres rotonda Fusters 2

L’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, s’ha mostrat satisfeta per l’inici d’aquestes obres que porten – ha dit- “gairebé una dècada de retard”. Trucharte ha destacat “la insistència del govern local”, amb tot un seguit d’entrevistes i reunions a Territori, per tal de cercar un compromís per finalitzar  l’enllaç nord de Vilanova a la C37.

L’alcaldessa assegura que “aquesta nova connexió de Vilanova amb la C37 serà molt positiva per Vilanova perquè contribuirà esponjar el trànsit i reconduir-lo per la ronda sud, fora del nucli urbà”.

Les obres permetran millorar la connectivitat de la trama urbana de Vilanova del Camí, en concret, dels barris de la Pau i de Santa Llúcia, tant amb la ronda sud com amb Barcelona. Els treballs consistiran en la construcció d’un nou vial a partir del perllongament del carrer dels Fusters de Vilanova del Camí, que connectarà amb una de les rotondes que formen l’enllaç Vilanova Nord de la ronda Sud d’Igualada.

El nou vial tindrà una longitud de 175 metres i una amplada de 10 metres, amb dos carrils de circulació de 3,5 metres i vorals d’1,5 metres cadascun. A més de la formació i pavimentació d’aquest vial, les obres inclouran: elements per a facilitar el drenatge, l’adequació de la senyalització vertical, horitzontal i d’orientació i l’estesa de terra vegetal i hidrosembra de talussos.

Optimització de la ronda Sud

L’obra que ara comença s’insereix en les actuacions que el Departament  està impulsant per tal d’optimitzar la ronda sud d’Igualada, millorar-hi l’accessibilitat i afavorir la mobilitat en els municipis de l’entorn.

enllac c37 vilanova del cami (2)

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by