Dos nous cursos de Promoció Econòmica sobre contractació amb l’administració i recerca de feina

01 Mar 2019
CURS Contractar sector Public

El pròxim dilluns, 4 de març, tindrà lloc un nou curs de Promoció Econòmica sobre la contractació amb el Sector Públic. Està dirigit a petites i mitjanes empreses i empresaris a títol individual que vulguin contractar amb l’administració pública

L’activitat els aproximarà de manera entenedora a les diferents modificacions i actualitzacions de la nova llei de contractes del Sector Públic i els facilitarà algunes eines per poder accedir a aquestes contractacions i aclarir dubtes sobre les relacions comercials amb l’administració.

Serà el pròxim dilluns de 9 a 14h, al Centre d’Innovació Anoia.

‘Tinc més de 45 i no tinc feina, què faig?’

D’altra banda, a partir de dimarts i durant tres dies consecutius es farà una nova formació dirigida a persones en recerca activa de feina. S’adreça a persones inscrites a la Borsa de Treball Xaloc, majors de 45 anys i que consideren que l’edat els representa un problema per trobar feina.

L’activitat pretén que els participants aprenguin a identificar els recursos propis, a més d’incidir en la recuperació de la confiança i la motivació.

La formació, també gratuïta, s’impartirà dimarts, dimecres i dijous de 9 a 14h del migdia.

Per a més informació i inscripcions cal contactar amb Promoció Econòmica, al carrer dels Impressors, 12 del Polígon Riera de Castellolí. També hi podeu contactar per telèfon al 93 805 44 11 – extensió 5 o per correu electrònic: peconomica@vilanovadelcami.cat.
Una altra opció d’inscripció, per a qualsevol de les propostes formatives, és de manera telemàtica a www.vilanovaenlinia.cat.

CURS Tinc més de 45 anys