Primer cap de setmana de gresca per a les comparses vilanovines a la Rua de Carnaval d’Igualada

01 Mar 2019
Comparsa Camp del Rei (8)
Imatge d’arxiu Rua 2018

L’agenda del cap de setmana arriba marcada per la celebració del Carnaval. Serà el primer cap de setmana i l’estrena de la posada en escena per a les comparses vilanovines que participen a la Rua de Carnaval d’Igualada. La cita és a dos quarts de set de la tarda, a la plaça de La Masuca

Hi participaran 18 comparses d’Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i Capellades. En total més de dues mil persones disfressades que desfilaran omplint de color els carrers Soledat i Sant Jordi, Rambles, Santa Caterina i Aurora, per finalitzar a la Plaça de Cal Font.

La comitiva anirà encapçalada per la Xaranga Ho Peta i, en aquesta ocasió, el Rei Carnestoltes i el seu seguici aniran a càrrec de la Coral Gatzara, que celebra els seus cinquanta anys.

La Rua de Carnaval està coordinada pel departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada.

La celebració es completarà diumenge, a les 12 h, amb el Miniball de Carnaval, amb el grup d’animació Can Cantem, a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada, gràcies a la col·laboració de La Xarxa d’Igualada.

Ball i concurs de Carnaval amb l’Associació de Pensionistes i Jubilats

A Vilanova del Camí la gent gran també celebra el ball de Carnaval, aquest dissabte, 2 de març. Tothom qui hi vagi disfressat per participar del tradicional concurs, tindrà accés gratuït. Les inscripcions es faran a l’entrada del ball que com és habitual començarà a les 18h.

Es farà a Can Papasseit i serà amenitzat amb la música en directe de Vives Veus.

Hi haurà premis en metàl·lic al concurs de disfresses. En cas de menys de 10 participants, quedarà anul·lat.

Pel que fa a la Rua de Carnaval de Vilanova del Camí serà el dissabte 9 de març. Amb el lema “Un carnaval de cine”, la festa convida a la població a participar d’una nit divertida i poca-solta. Les inscripcions es poden fer a Cultura Vilanova, i també, telemàticament a vilanovaenlinia.cat.

Carnaval 2019 Vilanova del Cami cartell