- La taula rodona comptarà amb la participació dels psicòlegs Montse Martí i José Fernández, de l’associació de Psicòlegs i Psicòlogues de l’Anoia.
- Si teniu dubtes, preguntes, propostes… podeu fer-les arribar al WhatsApp de Ràdio Nova 660 96 35 06. Deixeu un missatge de text o una nota de veu i intentarem donar resposta durant el programa.
Aquest dimarts 5 d’abril, al COMNOVA Famílies, parlarem de la separació dels pares i de com ho viuen els fills i filles. Com es pot gestionar aquesta crisi i com podem restablir l’equilibri familiar. El programa es farà en directe de 3 a 4 de la tarda i es podrà seguir des de Ràdio Nova, al 107.7 de l’FM, o a radionova.cat.
Gairebé 14.000 parelles se separen o divorcien cada any a Catalunya. I, amb independència dels motius que han provocat la ruptura, o si aquesta ha estat o no de mutu acord, s’acostuma a viure com un moment dolorós. És un moment complicat per als adults, però també pels fills i filles, especialment si són petits.
La separació dels pares provoca en els fills un impacte emocional important i poden aparèixer emocions i sentiments de fracàs, de tristesa, incertesa, por o culpa. En aquests moments, els fills necessiten que els pares els donin seguretat i confiança. I per això els adults hauran de fer un exercici de maduresa que alteri el mínim possible la vida dels menors.
La taula rodona del pròxim dimarts 5 d’abril comptarà amb la participació dels psicòlegs Montse Martí i José Fernández, de l’associació de Psicòlegs i Psicòlogues de l’Anoia; de Mariona Baltà, psicòloga i referent de Benestar Comunitari i Marissa Martínez, periodista i directora de Ràdio Nova.
COMNOVA Famílies, s’emetrà dimarts de 3 a 4 de la tarda, a Ràdio Nova. Al 107.7 de l’FM i a radionova.cat. Si teniu dubtes, preguntes, propostes… podeu fer-les arribar al WhatsApp de Ràdio Nova 660 96 35 06. Deixeu un missatge de text o una nota de veu i intentarem donar resposta durant el programa.
COMNOVA Famílies és un espai que fem conjuntament Ràdio Nova i l’EAP de Vilanova del Camí, de l’ICS, i amb la col·laboració i complicitat de Salut Pública i l’APPA, l’Associació de Psicòlegs i Psicòlogues de l’Anoia amb voluntat continuar oferint a les famílies, eines i recursos per a educar els fills i filles.