COMUNICAT DE PREMSA | Decàleg per 10 anys de Veïns amb Veu-IPV, per una Vilanova del segle XXI

08 Mai 2019

Reproduïm íntegrament el comunicat de premsa enviat per Veïns amb Veu – IPV:


Juan Manuel Cividanes nov18 (4)

“Constantment ens trobem que els partits polítics a Vilanova del Camí, tenen estratègies a curt termini, amb interessos personals i sense cap objectiu en benefici dels nostres veïns. Per a molts és més important la cadira i el sou, que el servei al ciutadà.

Per això Veïns amb Veu – IPV hem treballat aquests 4 últims anys, per realitzar un “decàleg o pla” pels pròxims 10 anys. Amb el compromís de marcar-nos uns objectius clars, per renovar Vilanova del Camí i assolir un municipi modern i al servei dels seus veïns.

Aquest pla ha analitzat totes les àrees implicades en la vida municipal: serveis, cultura, educació, esports, urbanisme, gestió, infraestructures, indústria, comerç, treball, economia, etc.

Dintre de les diferents àrees, establim unes prioritats, en funció de la seva urgència i necessitats.

Aquest “Pla de Veïns amb Veu – IPV”, té un total de 50 punts, que es podrien realitzar de forma sostenible dintre dels pròxims 10 anys.

Com a primer punt urgent i d’obligat compliment tindríem la de facilitar l’accés a un habitatge als nostres veïns. Tal i com reconeix la constitució l’accés a l’habitatge és un dret. Per aquest motiu l’administració ha de començar a treballar per evitar que els nostres veïns estiguin en risc social.

Aquesta acció ha de tenir 2 línies de treball, la primera és la d’obligar als Bancs a ofertar totes les seves propietats a lloguer social i en cas contrari aplicar les sancions corresponents, fet que el PSC no està complint amb la celeritat necessària, ni tampoc amb cap garantia de compromís futur. Tanmateix establir ajudes als privats que posin les seves propietats en lloguer.

La segona línia de treball ha d’afrontar la construcció d’habitatge social de propietat municipal, per poder reduir el cost dels lloguers dels habitatges al nostre municipi. Estem arribant a situacions insostenibles, on molts veïns no poden pagar els lloguers superiors a 500 o 600 € mensuals. Un dels objectius serà destinar una part del pressupost municipal a la construcció d’una bossa de pisos municipals per poder augmentar l’oferta a Vilanova del Camí, amb uns preus econòmics i socials.

Som un dels municipis on aquestes polítiques no s’han iniciat mai tot i que sempre hem tingut al PSC denominat d’esquerres al front de l’alcaldia. Un PSC preocupat fa més de 15 anys en baralles internes amb les seves divisions cada 4 anys.”

VEINS AMB VEU – IPV
LA TEVA VEU TAMBÉ SUMA

IPV-VV


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by