La Copa 2019 pren el relleu al 39è Campionat de Futbol Sala Vilanova del Camí que ja té campions

08 Mai 2019
Cal Fanga Divisio honor campionat futbol sala 2018-19

Una vintena d’equips han participat en el Campionat de Futbol Sala que organitza cada any, Esports Vilanova i que aplega més de 200 aficionats. El 13 d’abril va finalitzar el torneig de Divisió d’Honor, amb l’equip de Cal Fanga VPR Refrigeració campió, i una setmana després el FS Can Claramunt assolia el de Primera Divisió. Els equips amb més ganes de futbol sala, estan disputant la Copa

El Campionat de Futbol Sala de Vilanova del Camí és un dels esdeveniments esportius amb més solera a la comarca. Aquesta temporada 2018-2019, ha arribat a la 39a edició i ha tornat a aplegar una vintena d’equips. Des del mes d’octubre han compartit aquest campionat esportiu de lleure vilanoví que cada any aplega equips d’arreu de la comarca i que està plenament consolidat entre l’afició anoienca.

Can Claramunt 1a divisio campionat futbol sala 2018-19

A Primera Divisió, un total de 12 equips van formar part del campionat que com dèiem va guanyar el FS Can Claramunt. El segon lloc va ser per als Indi’s Folls i el tercer lloc per a CE Simagi Piràmides. El màxim golejador de Primera Divisió va ser Jaume Bascompte, dels Indi’s Folls amb 56 gols.

En la categoria de Divisió d’Honor van arribar a participar 8 equips. Pel que fa als resultats, Cal Fanga ha estat l’equip guanyador, seguit de Newteam i Casal Popular El Foment. El jugador que ha estat màxim golejador és Arnau Cardona de l’equip campió que va aconseguir fer 64 gols.

Salut Mental Anoia equip futbol sala abril 2019

L’equip SMCAnoia finalitza la lliga de Futbol Sala de Vilanova del Camí

Un dels equips que més satisfacció ha mostrat per la seva participació ha estat l’equip de l’Associació Salut Mental Catalunya Anoia (SMCAnoia), format majoritàriament per jugadors amb algun tipus de problema de salut mental. Tot i que no han assolit grans resultats esportius, s’emporten i deixen entre els equips participants un gran record.

Des de l’entitat destaquen l’esportivitat i el suport rebut per l’organització i per tots els equips participants, competint de tu a tu i mostrant novament, que a partir de l’esport, es poden treballar els valors d’igualtat, respecte i compromís social.

Aquest mes de maig s’està disputant la Copa

D’altra banda, onze dels equips que han participat del campionat continuen aquest mes de maig disputant el campionat de Copa 2019. Aquí no hi ha divisió per categories i es disputa per fases de grups. Ara per a ara estan en la segona setmana de Copa i és previst que la fase eliminatòria comenci el mes de juny. La jornada final està programada pel dia 19 de juny, en la qual es farà l’entrega de trofeus de la lliga i també d’aquesta Copa, així com el lliurament de premis als màxims golejadors


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by