Ràdio Nova reunirà en un acte públic, a Can Papasseit, els 10 candidats a l’alcaldia vilanovina

08 Mai 2019
Reunio candidats alcaldia eleccions 2019 (3)

D’avui en vuit, dimecres 15 de maig, els 10 candidats a l’alcaldia de Vilanova del Camí participaran en un acte públic a Can Papasseit per presentar les principals línies dels respectius programes. L’emissora municipal Ràdio Nova els ha convidat a compartir escenari i exposar les propostes que definiran el projecte de govern de cada partit, així com els motius per defensar el vot per la seva candidatura

Aquest dimarts, l’emissora municipal vilanovina va reunir totes les candidatures a l’Edifici d’Entitats per exposar-los el programa de cobertura informativa previst de cara a la campanya electoral que arrenca dijous, a les 12 de la nit, com és habitual, amb l’enganxada dels primers cartells.

Una de les accions informatives més destacades i que Ràdio Nova va estrenar per primer cop ara fa quatre anys, en les municipals de 2015, és aquesta exposició pública, amb tots els candidats, a l’escenari de Can Papasseit. Serà dimecres 15 de maig, de 7 a 9 de la nit.  L’accés a l’acte serà obert a tothom, tot i que per controlar l’aforament s’imprimiran entrades numerades.

L’acte es podrà seguir via streaming, com els plens municipals, pels canals habituals: televisióvilanova.cat, vilanovainformacio.cat o per la freqüència de Ràdio Nova.

Recordem que són 10 les candidatures que concorreran a les municipals vilanovines: V365, PSC, VA, IPV-VV, ERC, Junts x Vilanova, DECIDE, PP, Podemos i Ciutadans. A partir del pròxim dilluns, 13 de maig, Ràdio Nova emetrà diàriament una entrevista amb els 10 candidats segons el temps estipulat per la Llei electoral que atorga més o menys minuts depenent de la representació obtinguda en els darrers comicis municipals.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by