Podemos es presenta a Vilanova del Camí disposats a canviar les institucions i fer-les més participatives

08 Mai 2019
Podemos presentació 7 maig 19

“S’han de canviar les coses, perquè cal pensar en el futur” així s’expressava José Manuel Escarmena, candidat de Podemos a Vilanova del Camí, que ahir van presentar la seva candidatura en un acte públic a la plaça del Mercat

Acompanyat de Puri Moreno i David Membrilla, número 2 i 3 de la candidatura, i del jove Guillermo Toro que ocupa el número11,  Escarmena va presentar Podemos com “una formació de gent senzilla i treballadora”, més partidaris de fer política de carrer que als despatxos.

Escarmena i els seus companys de candidatura estan disposats a influir en les institucions, començant per l’ajuntament de Vilanova del Camí, on creuen que “hi ha algunes carències”. Volen que la ciutadania tingui més poder de decisió pel que fa a les polítiques locals i “que no se’ls tingui en compte només per pagar impostos”.

Puri Moreno, número 2 de la candidatura de Podemos, va insistir en la idea d’implicar la ciutadania en el govern municipal sobretot pel que fa a les polítiques de serveis a les persones: ajudes a la dependència, educació, …

Assegura que “cal seguir lluitant per construir una societat més justa, més igualitària, on es recuperin els nostres drets socials, laborals… perquè això marcarà també el futur dels nostres fills. Cal lluitar per un món on les riqueses estiguin millor repartides, on els jubilats tinguin pensions dignes i on les persones amb dependència tinguin millor qualitat de vida. Volem una Vilanova millor i amb més qualitat de vida per a tothom”, va concloure Moreno.

David Membrilla, és el numero 3 de Podemos a Vilanova del Camí i, a banda de presentar l’acte d’aquest dimarts, també va demanar als assistents una reflexió sobre les diferents formacions que es presenten als comicis del 26 de maig. “No tots els partits som iguals” va dir Membrilla “i es pot fer política de moltes maneres. No som professionals ni pretenem viure de la política, volem ser la veu del poble i que els veïns puguin influir en les decisions del govern perquè la nostra fita és millorar la vida dels veïns i veïnes de Vilanova del Camí”.

Durant l’acte també va prendre la paraula Guillermo Toro, un jove de 18 anys que ocupa el número 11 a la llista de Podemos, que va reivindicar millores en el transport públic, horaris i freqüència de pas, adaptat als estudiants. També va expressar la necessitat de tenir diferents espais dedicats als joves vilanovins ja que Can Muscons, opina, està molt bé però la seva ubicació no facilita la participació dels joves.

Podemos Vilanova del Camí preparar un nou acte públic per donar a conèixer la candidatura així com alguns aspectes del seu programa electoral. Serà aquest diumenge 12 de maig a les 18:00 h, al centre cívic del barri La Pau.

Podemos presentació 7 maig 19