COMUNICAT DE PREMSA | ERC Vilanova del Camí es proposa millorar el mercat municipal Sant Hilari i el comerç local

13 Mai 2019

Reproduïm íntegrament el comunicat de premsa enviat per ERC Vilanova del Camí:


ERC Vilanova del Cami logo

“Des d’ERC Vilanova del Camí comencem a explicar les nostres propostes de cara al

programa electoral per les eleccions Municipals d’aquest any. Per aquest motiu, us fem arribar la primera, dedicada al comerç local i el Mercat de Sant Hilari.

Actualment els mercats municipals són un referent en la venda de producte fresc i de qualitat però també s’han adaptat a les noves necessitats i valors dels consumidors: salut, sostenibilitat, estalvi de temps, gestió mediambiental…

Tenint en compte que a Catalunya existeixen 168 mercats municipals, que els nostres mercats són únics al món, són un referent arreu per la seva història i perquè tenen uns serveis i uns valors que connecten amb les necessitats i la manera de fer dels consumidors actuals, no volem que el mercat de Vilanova del Camí es quedi enrere, com està passant en l’actualitat.

La nostra proposta pel Mercat Municipal del poble és revitalitzar-lo i invertir-hi temps

en pensar i estudiar un nou model de concessió de les parades, ajudant als possibles nous llogaters de les parades que ara mateix estan buides. Volem transformar el Mercat de Sant Hilari en un mercat 2.0, estudiarem possibles reformes estructurals per donar-hi més caliu i més llum a l’interior i d’aquesta manera esperem incentivar l’obertura de nous establiments.

Respecte al comerç local, actualment també estem estudiant estratègies per tal de potenciar-lo i que aquest sigui més fort, més competitiu i d’aquesta manera els vilanovins puguin cobrir les seves necessitats al poble, sense necessitat d’haver de sortir fora.

Aquesta és la nostra primera proposta, però no la única. Estem treballant de valent per que Vilanova esdevingui un poble millor, més net, més viu, on no tinguem la necessitat de desplaçar-nos a altres poblacions per trobar allò que aquí no tenim.

Properament us farem arribar noves propostes amb la intenció de que es conegui de

primera mà les nostres expectatives de millora per Vilanova del Camí.

A més, convidem a tothom que vulgui conèixer i participar en el nostre projecte tots els dimarts i dijous a venir al nostre local, situat al C/Sant Josep número 31, a partir de les 19:30h de la tarda.”

ERC Vilanova del Camí


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by