Comença el període de preinscripcions a les llars d’infants municipals

13 Mai 2019
Llars infants recurs-2

Aquest dilluns 13 de maig s’ha obert el termini de preinscripció a les llars d’infants municipals La Baldufa i El Molinet. Fins el divendres 24 de maig es podran presentar sol·licituds al centre de primera opció que hagin triat les famílies

Les sol·licituds es podran fer arribar en horari de matí, de dilluns a divendres de les 9 a les 12:30h i les tardes del dijous 16 i 23 de maig, de les 15 a les 16:30 h.

Cal presentar la documentació requerida: original i fotocòpia del llibre de família, del DNI del pare i de la mare o del tutor legal, de la Targeta d’Identificació Sanitària de l’infant i de la cartilla de vacunacions, així com dues fotografies mida carnet. També caldrà acreditar la documentació per a cada criteri de baremació que es vulgui al·legar, com ara la proximitat per residència o lloc de treball, la discapacitat igual o superior al 33% de l’alumnes, pare, mare o germans, el fet de ser beneficiari d’una prestació de renda mínima d’inserció o la condició de família nombrosa o monoparental.

Segons el calendari, el dia 4 de juny es farà la primera publicació de les llistes baremades, a les quals es podran presentar reclamacions els dies 6 i 7 de juny.

El dia 10 de juny es publicarà la llista definitiva i el dia 12, a les 13h a la sala de plens de l’Ajuntament vilanoví, es farà el sorteig, a partir del qual es podrà començar a definir la llista d’alumnes admesos.

La matriculació als centres es farà del 19 al 26 de juny.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by