La vintena Setmana de la Gent Gran de Vilanova del Camí es tanca amb èxit de participació | FOTOS

13 Mai 2019
Setmana de la Gent Gran 2019 Foto de l'homenatge

ÀLBUM FOTOGRÀFIC
Cliqueu sobre la imatge

El concurs d’arròs a la cassola, el dinar de germanor i un ball molt animat pel duet De Gala va posar el punt i final a la vintena edició de la Setmana de la Gent Gran de Vilanova del Camí

Els actes de diumenge van començar molt d’hora, més del que és habitual, amb el concurs d’arròs a la cassola que enguany arribava a la quarantena edició. El concurs va comptar novament amb la participació de la Confraria d’Arròs a la cassola de Catalunya, entitat presidida per Màxima Bonet que ha participat en pràcticament totes les edicions.

En aquesta edició del concurs hi van participar 13 persones: 6 de la Confraria i 7 en la categoria local i comarcal. Van formar part del Jurat, Josep Trullàs, col·laborador de la Junta del casal; l’Alcaldessa Noemí Trucharte, el 1r Tinent d’Alcalde, Francisco Palacios, la regidora de la Gent Gran, Sílvia Cáceres i Màxima Bonet, Presidenta de la Confraria d’Arròs a la Cassola.

Els premis en la categoria de Confraria van ser per a Jaume Carreras, per a la millor presentació, i per a Enrique Teruel, per a la millor elaboració.

En categoria local i comarcal, els premis van ser per a Gemma Cáceres, per a la millor presentació i per a Yolanda Camacho, que el Jurat va triar com a millor elaboració.

Després del concurs, que enguany va canviar la seva ubicació de Can Papasseit al carrer Onze de Setembre, per no interferir amb la celebració d’actes electorals, va continuar amb un dinar a Scorpia. A la sobretaula es van lliurar els premis del Concurs d’Arròs i també tres rams de flors: per a Màxima Bonet, agraint-li la seva col·laboració i la de la Confraria; a Sílvia Abad, dinamitzadora del Casal, pel seu treball i suport a la Junta del Casal i a Marissa Martínez, directora de Ràdio Nova per la seva col·laboració amb l’entitat.

La regidora de Serveis Personals, Sílvia Cáceres, va aprofitar el moment per lliurar a la Junta del casal en nom de l’Ajuntament de Vilanova del Camí,  una placa per agrair-los la seva tasca i per celebrar la vintena edició d’una setmana d’activitats adreçada a la gent gran del municipi.

Acabats els agraïments va iniciar-se el ball a càrrec del duet De Gala.

Setmana de la Gent Gran 2019 Dinar homenatge

Homenatge a les persones nascudes l’any 1932

Un altre dels actes importants de la Setmana de la Gent Gran va ser l’homenatge a les persones nascudes al 1932 que tenir lloc dissabte. Durant l’acte es van reconèixer 8 persones, malgrat que no totes van poder assistir a la cerimònia. Els homenatjats van ser Mercedes Carles, Concepción Jiménez, Dolors Junyent, Benito Marchena, Anselm Palomo, Ángel Peñaranda, Mª de las Angustias Pérez i Florencio Vera.

Durant la cerimònia que es va obrir amb la música de la rondalla Els Trobadors de l’Anoia, també es va lliurar un obsequi a Ramon Camacho i Rosario Reyes, el matrimoni que han estat portada del programa de la Setmana de la Gent Gran d’enguany.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by