COMUNICAT DE PREMSA | Incorporació de Joan Carles Bernáldez a “Junts Per Vilanova”

24 Abr 2019

Reproduïm íntegrament el comunicat de premsa enviat per Junts per Vilanova


El candidat a l’alcaldia de Vilanova del Camí, Jordi Barón ha fet públic una de les noves incorporacions a l’equip de “Junts x Vilanova del Camí”, es tracta de Joan Carles Bernáldez, qui acompanyarà a Barón com a número 5 de la candidatura de les pròximes eleccions municipals del 26 de maig a Vilanova del Camí.

Joan Carles Bernáldez, fill de Vilanova del Camí, compta amb una llarga i consolidada trajectòria professional en el sector bancari a nivell nacional.

A més Bernáldez també va estar implicat amb Vilanova com a regidor d’Hisenda en el darrer mandat municipal, juntament amb Jordi Barón com a regidor de Promoció Econòmica.

Enguany Joan Carles confirma la voluntat inequívoca de renovar el seu compromís per posar al servei del municipi que l’ha vist créixer els seus coneixements i experiència, i afirma escollir la millor candidatura possible per fer-ho que és la de “Junts per Vilanova”.

Bernáldez afirma que, “m’identifico amb els valors d’humilitat, respecte, tolerància i ganes de treballar per millorar el nostre municipi que representa Junts per Vilanova” “Perquè Junts hem de retornar la dignitat institucional que mereix el nostre poble”.

Tots Junts #Som Present i #Creem Futur, i Junts hem de treballar per una #Vilanova en positiu!  

Fes-nos arribar les teves inquietuds o idees per seguir millorant #Vilanovadelcamí.

 Facebook:  Junts x Vilanova del Camí
Instagram: Junts x Vilanova del Camí
Whatsapp: 689.81.51.64

JUNTS PER VILANOVA DEL CAMÍ