COMUNICAT DE PREMSA | Podem Vilanova del Camí proposa reduir l’amortització del deute al mínim en les seves al·legacions als pressupostos de l’Ajuntament

03 Set 2019

Reproduïm íntegrament el comunicat de premsa enviat per Podem Vilanova del Camí:


Podemos 2019-logo-fons-v22

“Reduir el deute permetrà augmentar la inversió social i la millora d’equipaments públics. A més, el partit morat defensa realitzar una auditoria pública per analitzar l’origen d’aquest deute.
Podemos Vilanova del Camí ha presentat al·legacions als pressupostos de l’Ajuntament per al 2019, d’acord amb la Llei Reguladora d’Hisendes locals. El partit morat defensa reduir la despesa financera i reduir l’amortització del deute al mínim establert per llei, per tal de poder augmentar la inversió social i la millora d’equipaments públics. A més, destaca la importància d’efectuar una auditoria pública per analitzar la legitimitat de l’origen d’aquest deute.
El partit morat demana també la reducció de la retribució dels càrrecs electes, per apropar-la a la situació real de la població a la qual representa, així com ajustar els sous dels càrrecs de confiança.
Podemos Vilanova del Camí aposta per augmentar les partides d’ajudes socials, especialment les destinades al foment del lloguer social, la promoció de l’autonomia personal en persones en situació de dependència i emergència per a col·lectius en situació de vulnerabilitat i exclusió social. Finalment, els morats proposen augmentar les aportacions per impulsar models d’atenció social basats en serveis que complementin el model d’ajudes i s’allunyin de l’assistencialisme per a evitar la cronificació de la pobresa.”

Podemos Vilanova del Camí


Partits polítics a Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by