Luis Alejandro Matamoros suma una nova medalla d’or al palmarès dels Jocs Mundials de Policies i Bombers

03 Set 2019
matamoros Chengdu 2019 (1)-V1

L’agent de la Policia Local de Vilanova del Camí, Luís Alejandro Matamoros, ha sumat una nova medalla d’or al seu palmarès després de competir als Jocs Mundials de Policies i Bombers celebrats del 8 al 18 d’agost a Chengdu, Xina. La competició va aplegar 10.000 participants procedents de 61 països i 63 disciplines esportives

Matamoros va participar en Karate kumite, disciplina en la que competien una trentena d’agents de tot el món. El policia vilanoví assegura que el nivell en la seva categoria, màster de menys de 80 kg, era molt alt. En un dels combats, Matamoros va trencar-se un dit, però malgrat la dificultat, va continuar i acabar la competició que li va valer la medalla d’or.

Sobre aquesta edició dels Jocs de Policies i Bombers, el policia local destaca l’organització de la competició així com la disciplina i l’entrega dels voluntaris i d’altres persones que hi col·laboren.

L’agent vilanoví ha explicat a Ràdio Nova que, a diferència d’altres edicions dels Jocs, els policies i bombers espanyols han creat una associació amb l’objectiu d’unificar la imatge d’equip a l’hora de participar en la competició. També facilitarà, assegura Matamoros, la relació amb les diferents administracions i la sol·licitud d’ajudes i subvencions.

Luis Alejandro Matamoros ha aprofitat el seu desplaçament a la Xina per fer turisme. Assegura que li ha impressionat la muralla xina i els budes gegants tot i que també va quedar-se sorprès amb la visita als pandes.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by