Doble celebració de la UCE Anoia aquest mes de setembre amb el Dia d’Extremadura i la Verge de Guadalupe

04 Set 2019
Imatge d’arxiu

La Unión Cultural Extremeña Anoia celebrarà aquest mes de setembre dues festes importants per a la comunitat extremenya: el Dia d’Extremadura, el proper 8 de setembre i les festes en honor a la Verge de Guadalupe, el dia 15


Unió Cultural Extremenya Anoia

Àrea informativa dedicada


El dia 8 de setembre es celebrarà el Dia d’Extremadura al local social de l’entitat, al carrer del Roser, 24 baixos. Els actes començaran a les 12:00 h amb la lectura del manifest que anirà a càrrec de José María Piris Rodríguez.

Tot seguit, està previst que intervingui l’Alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte i tancarà l’acte el president de l’entitat, David Borrega.

El grup de cors de l’entitat posarà la nota musical a la celebració que acabarà amb un refrigeri amb productes extremenys.

D’altra banda, diumenge 15 de setembre, la Unión Cultural Extremeña Anoia, celebrarà la Festa en honor a la Verge de Guadalupe, també a la seu social.

Els actes s’obriran a les 10:00 h amb un esmorzar amb cafè amb llet o xocolata amb migues i sardines. I tot seguit s’iniciarà la processó de la imatge de la Verge que passarà pels carrers Antoni Gaudí, Cervantes, Avinguda Montserrat i Roser. Els cors i danses de l’entitat, que lluiran els tradicionals vestits regionals, acompanyaran la Verge durant el recorregut al final del qual es deixaran volar coloms i s’encendrà una traca en honor a la patrona d’Extremadura.

A migdia es celebrarà la missa, cantada pels cors de l’entitat “El sentir de una tierra”, que a les 13:00 h oferirà una actuació al públic assistent. El dinar començarà a les 14:30 h i enguany ofereix un menú amb paella, amanida, pa, vi o refresc i síndria. El tiquet es pot comparar a la mateixa entitat al preu de 12 €. Els socis pagaran 10 €.

La sobretaula musical anirà a càrrec de la Rondalla Els Trobadors de l’Anoia i del grup de playback de l’entitat Teatro 60.

La festa es tancarà a les 19.00 h amb una degustació de gaspatxo extremeny.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by