El CF Vilanova escalfa motors amb una pretemporada que s’allargarà fins al 14 de setembre

04 Set 2019
CF Vilanova i Tous set19-v2
Foto conjunta del CF Vilanova i el Tous

El CF Vilanova es prepara per a la temporada 2019-2020 i escalfa motors amb gairebé mitja dotzena de partits que l’enfrontaran a equips locals i comarcals. Aquest cap de setmana de Festa Major, el CF Vilanova va jugar els dos primers partits. Dissabte 31 d’agost va rebre a Can Titó la UE Pla del Penedès i diumenge 1 de setembre es van desplaçar al camp de la UE Tous

CF Vilanova i UE Pla del Penedes set19-v2
Foto conjunta del CF Vilanova i l’UE Pla del Penedès

El primer partit de la pretemporada es va disputar al camp de futbol de Can Titó entre el CF Vilanova i la UE del Penedès i es va saldar amb la victòria del club vilanoví, 4 a 2. Cal destacar també que aquest primer encontre va servir per presentar el nou tècnic de l’equip vilanoví Nil Burria. 

Mateixa sort va tenir el CF Vilanova que l’1 de setembre es va desplaçar al camp de la UE Tous per disputar un partit intens i dur, on la protagonista va ser la pluja. 90 minuts de partit amb absència de gols que finalment van arribar a la tanda de penals amb el resultat de 3 a 1 a favor del CF Vilanova.

El CF Vilanova rep al Fàtima,  aquest dissabte a Can Titó i el dia 11 disputarà el Trofeu Dr. Longarón amb el CE Anoia

Aquest dissabte 7 de setembre el CF Vilanova tornen a jugar a casa i rebran a Can Titó el Fàtima. El partit començarà a les 19:30 h i l’equip anima el públic a omplir les grades del camp de futbol per animar els vilanovins.

El proper partit de la pretemporada es jugarà l’11 de setembre, Diada de Catalunya, data en què es disputarà el Trofeu Doctor Longarón en un derbi local que enfrontarà el CF Vilanova i el CE Anoia. El partit es celebrarà a les 11:00 h.

I dissabte 14 de setembre es disputarà a La Torre de Claramunt el darrer partit preparatori de la temporada que començarà a les 18:00 h.

Cartell pretemporada CF Vilanova-v1

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by