COMUNICAT DE PREMSA | Proposta de Veïns amb Veu – IPV, per un nou Camp de Futbol a la zona esportiva

10 Mai 2019

Reproduïm íntegrament el comunicat de premsa enviat per Veïns amb Veu – IPV:


“Dintre del “Pla a 10 anys de Veïns amb Veu – IPV”, a l’àrea d’esports, l’anàlisi de l’estudi de població de Vilanova del Camí, demostra i evidència la necessitat de l’ampliació de les instal·lacions esportives construïdes fa més de 30 anys, que no han sofert cap millora considerable.

Actualment ens trobem que la població entres 3 i 18 anys, és major de la que poden absorbir les nostres instal·lacions. Aquest fet és real des de fa 8 anys, però cap regidor d’Esports ha mogut un dit en aquest sentit.

Aquest estudi realitzat per VV-IPV, ha donat com a resultat, la necessitat d’un nou camp de futbol per entrenaments, un camp reglamentari, i per assolir que tots els equips i usuaris puguin tenir un horari d’entrenament i joc amb normalitat. La proposta de Veïns amb Veu-IPV, consisteix en la construcció del nou camp, amb grades, vestuaris dimensionats per les necessitats actuals i futures. Unes instal·lacions noves, de baix consum energètic, i amb totes les millores tecnològiques possibles.

És un fet que en pocs anys el nombre d’equips actuals han augmentat. Amb problemes d’horari, amb equipaments envellits. A més s’incrementarà el problema en el futur amb més equips femenins de futbol i d’altres disciplines esportives. Si volem que la dona a Vilanova del Camí, tingui les mateixes oportunitats esportives que els homes, hem de facilitar les condicions perquè tant els nois com les noies puguin tenir unes instal·lacions dignes del segle XXI.

Veïns amb Veu-IPV, no només fa la proposta, té el projecte redactat pels seus propis mitjans. El nostre compromís serà real i d’obligat compliment. No una simple promesa, per això hem treballat en aquest projecte.

No podem permetre que els nostres fills i filles no tinguin unes instal·lacions modernes i dimensionades per la gran quantitat de joves que practiquen esport a Vilanova del Camí.

Veïns amb Veu-IPV, aposta per l’esport. Invertir en educació i esport, permet tenir una societat més integrada i amb menys problemes socials”.

VEINS AMB VEU – IPV
LA TEVA VEU TAMBÉ SUMA

IPV-VV