La Diputació atorga una subvenció de 200.000 € a Vilanova del Camí per finalitzar les obres del Casal

09 Mai 2019
Casal de la Gent Gran mai17 V02

La Diputació de Barcelona ha atorgat a l’Ajuntament de Vilanova del Camí una subvenció de 200.000 € per acabar les obres de remodelació del centre de dia i Casal de la gent gran

Aquesta subvenció permetrà executar la tercera fase de les obres i finalitzar el projecte, una reivindicació continua dels usuaris del Casal. La subvenció es destinarà a finançar les despeses que es generin fins el 31 de desembre de 2019 per tal d’acabar l’obra.

En aquests moments s’està redactant el projecte modificat d’aquesta fase que tot seguit s’haurà aprovar i es donarà continuïtat a les obres, parades des de fa mesos.

La darrera fase de les obres del Casal es van iniciar l’octubre de 2018. Durant la seva execució i segons consta a l’informe de l’arquitecte, Director Facultatiu de l’obra, es van detectar nombroses incidències i sobrevinguts que han comportat una constant adaptació de l’obra projectada. Un fet que ha repercutit  en els costos de l’obra i en el compliment dels terminis fixats i que ha acabat per aconsellar l’aturada de l’obra.

L’alcaldessa Noemí Trucharte explica que “en aquest temps s’ha portat a terme un estudi sobre el què suposaria el tancament real de l’obra, una vegada ateses les incidències i implementades les solucions, i tenint en compte també que el projecte ha de complir la normativa vigent”. “L’estudi –continua explicant Noemí Trucharte-  ens ha servit per fer una valoració de totes les accions a fer i conclou que el desviament respecte el pressupost original és del 45,66% que significa 181.000 €. Per aquest motiu, resulta necessària la tramitació d’una modificació del projecte aprovat d’acord amb la normativa vigent”.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by