COMUNICAT DE PREMSA | Vanesa González fa una crida a la mobilització per obtenir “una majoria que retorni l’estabilitat i la bona gestió a Vilanova”

24 Mai 2019

Reproduïm íntegrament el comunicat de premsa enviat per Vilanova 365:


final campanya v365

“Vilanova 365 vol fer realitat una transformació àmplia de la ciutat durant el proper mandat

La campanya electoral de Vilanova 365 ha centrat la darrera setmana de campanya en explicar les més de 70 propostes del programa electoral als barris de la ciutat. Projectes com la remodelació de la zona esportiva de Can Titó, el Parc de la Guixera o la creació d’un espai cèntric per als joves han pogut arribar als veïns d’una manera més propera a través de la V-Truck.

Arribant al final de la cursa electoral, Vanesa González explica que “Vilanova del Camí tornarà a ser la ciutat de referència pels municipis veïns, i per fer-ho necessitem construir una majoria sòlida de vots que permeti fer realitat el somni”

Davant de la fragmentació del vot, González assegura que “el nostre és un equip del qual la gent ha pogut veure l’obra de govern durant 2 anys, un període en què Vilanova va viure avenços significatius d’una forma tranquil·la i planificada amb rigor”.

Vilanova 365 finalitzarà la seva campanya aquest divendres a les 20h amb un sopar a la Plaça de Can Papasseit, on la V-Truck farà la seva darrera parada.

En cas de pluja l’acte es traslladarà a l’interior del Centre Polivalent de Can Papasseit.”

Vilanova 365


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by