Concert de la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia per Sant Hilari |VÍDEO i FOTOS|

17 Gen 2018


La Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia ens va oferir la seva música en un concert el passat 13 de gener, amb motiu de la Festa Major d’Hivern. Una trentena de músics de 14 fins a 27 anys, de diferents municipis de la comarca, van pujar a l’escenari de Can Papasseit


El de la JOSA és un projecte força singular a la comarca. L’entitat, sense ànim de lucre, es va formar a la tardor de l’any 1990, gràcies a la iniciativa de l’Orquestra de Cambra d’Igualada de cara a oferir als estudiants de música de la comarca la possibilitat de tocar conjuntament en una orquestra simfònica. En aquella època l’orquestra estava dirigida pel director Xavier Cassanyes i, la mitjana d’edat dels membres era de 12 anys. En l’actualitat la direcció musical de l’orquestra va a càrrec de Josep Miquel Mindán.

L’objectiu ha estat sempre que els estudiants de música puguin tocar un instrument dins una orquestra i així ampliar els seus coneixements amb experiència i intercanvi amb altres músics sobre l’escenari. A més des de fa uns quants anys compten també amb una secció infantil.


JOSA a Sant Hilari 2018 (7)-baner