Concorreguda Festa Esportiva a Can Titó en els 25 anys de Cursa Popular | FOTOS

18 Mar 2019
Sortida de la Cursa popular 2019 Foto de Josep Rovira
Foto Josep Rovira

Accediu a l’Àlbum fotogràfic des d’aquí


Prop de 700 persones, més que en cap altra edició, van voler participar de la Cursa Popular, tal i com es coneix aquesta prova atlètica, i van omplir Can Titó d’activitat. Aquest any, a més a més, s’aplegaven fins a 4 proves en una i aquest fet ha propiciat una alta participació i un ambient festiu sense precedents

Un total de 166 corredors van fer la prova dels 10 km; 192, la dels 4’5 km, i 163, van fer la cursa infantil d’un quilòmetres de distància. A aquestes cal afegir, els 167 caminaires que van sortir de manera simultània en direcció al tram natural de la prova en la 1a Caminada Popular.

Una incidència en el recorregut farà que l’edició d’enguany no disposi de temps homologable

Pel que fa a les classificacions l’organització va haver de resoldre algunes incidències. A causa d’un lapsus en la capçalera de la prova, alguns atletes van fer un recorregut més curt del que estava previst. És per això que els temps enregistrats en aquesta edició no podran ser homologats per la distància i es va veure afectada la classificació.

Antonio Martínez i  Francina González s’imposen en la prova reina dels 10 Km

Antonio Martinez guanyador de la Cursa popular 2019 Foto de Josep Rovira
l’atleta Antonio Martínez
Foto Josep Rovira

Pel què fa als premiats de la cursa de 10km. L’atleta Antonio Martínez del CAI va ser primer, seguit d’Albert Ferrer de UEC Anoia i de Jose Enrique Martínez. En fèmines la guanyadora va ser Francina González Roca del CAI Triatló, seguida d’Alba Amat i d’Alba Sebrià d’Esquaix Igualada.

En la cursa de 4’5 es va establir la següent classificació. Oriol Marimón es va proclamar primer absolut masculí, Roger Manyà del AE Rockets va ser segon i Juan Manuel Garcia tercer. El podi absolut femení el va encapçalar Marcel·la Solé del CAI, seguida d’ Yveth Camus del Dinàmic i de Cristina Tabas també del CAI.

En la cursa infantil el més ràpid va ser el benjamí Joan Martínez Espinosa, del CERR-Escolàpies amb un temps de 3’ 45”, seguit de Rayan Ghermaoui del Joan Maragall i del pre benjamí Martí Paín del CAI. La primera fèmina va ser la benjamina Eva Hidalgo del CAI, amb un temps de 4’21”, seguida de Nora Andrés del Vilarunners amb 4’ 37” i de Berta Márquez, del CAI amb 4’47”

Deu atletes van rebre el premi a la fidelitat

Premi fidelitat de la Cursa popular 2019

Cal destacar que en aquesta 25a edició es van lliurar diplomes d’agraïment als col·laboradors de sempre, persones i entitats que fan costat i donen suport a la prova any rere any.

També es van lliurar els premis a la Fidelitat. Un total de 10 atletes, 8 homes i 2 dones van rebre un mallot vermell personalitzat com a premi a la fidelitat. Van rebre aquest premi: Marta Trullols i Pilar Gumà; Fulgencio Lumbreras, Anonio Martínez i el veterà Ernest Compte.

I el podi a la fidelitat va ser per als germans Grados: Camilo, Luciano i Joaquín que l’han fet 66 vegades: 25, 24 i 17 edicions, respectivament.

A l’entrega de premis hi va ser present l’Alcaldessa Noemí Trucharte, i el regidor d’Esports Camilo Grados, acompanyats pel Tinent Alcalde Francisco Palacios, la regidora de Servei Personals Sílvia Cáceres, el regidor Luís Perea i el president del CAI Lluís Cañamares.

L’organització va córrer a càrrec d’Esports Vilanova, amb el suport de Diputació de Barcelona i del CAI i la col·laboració de SuperMas Jocnet, Therana, Marathon Esport, Sport, Farmàcia Massana, Powerade, Hartmann i Aneto.


Classificacions definitives al web municipal www.vilanovadelcami.cat