Unes 200 persones reclamen a Igualada un servei de pediatria digne per a la comarca de l’Anoia

18 Mar 2019
Manifestació pediatria digna a l'Anoia

Unes 200 persones es van manifestar, aquest dissabte, per reclamar un servei digne de pediatria a la comarca de l’Anoia. Convocada per la plataforma de mares per un servei digne de pediatria, la manifestació va recórrer diferents carrers de la capital de l’Anoia i va acabar davant l’Ajuntament d’Igualada on es va llegir un manifest

Vilanova del Camí va participar activament a la manifestació. Des de la porta de l’Ajuntament va sortir una columna amb una cinquantena de persones que es va sumar a la concentració d’Igualada i en la que també hi havia representants de diferents partits polítics.

Gemma, portaveu de la plataforma, assegura que la lluita de mares i pares no acaba amb aquesta manifestació i ha anunciat altres accions previstes per als propers dies i setmanes. L’objectiu, explica Gemma, és continuant fent pressió i aconseguir millores en la prestació del servei. Aquest divendres tenen una nova reunió amb els responsables de CATSalut durant la qual esperen que ja es plantegin algunes mesures concretes.

La plataforma continua recollint signatures amb la finalitat de fer-les arribar durant el mes d’abril a la Conselleria de Salut i posar el tema en l’agenda del Parlament. En aquest sentit, celebren que aquest dissabte participessin a la manifestació diferents representants polítics que ajudaran a donar visibilitat al tema i elevar-ho a un altre nivell. “L’objectiu, diu la Gemma, és fer-nos escoltar i poder-nos reunir amb aquelles persones que tinguin capacitat de decidir”.

Des de l’organització mostren el seu agraïment a les persones que van participar en la manifestació de dissabte.