El Projecte Morera incorpora una nova alumna en pràctiques a llar d’infants La Baldufa

18 Mar 2019
Projecte Morera Baldufa (1)

Responsables de l’INS Pla de les Moreres, de la Llar d’Infants La Baldufa i de l’Ajuntament de Vilanova del Camí han signat recentment un nou contracte en pràctiques emmarcat en el Projecte Morera. Nora Bartual ha iniciat aquest tast professional a La Baldufa on farà tasques diverses fins el proper mes de juny

Amb la Nora ja són tres els alumnes que participen al Projecte Morera però en pocs dies està previst signar un quart contracte a través del qual s’incorporarà un nou jove que farà pràctiques a l’Escola Joan Maragall.

Cristian Ciruelo Dalmases va ser el primer alumne en incorporar-se al Projecte Morera i des del gener fa pràctiques al Supermercats Sebastian, tutoritzat per Julián Caballero, que fa anys que col·labora en el projecte.

Al febrer es va incorporar Aaron Marujo Ramírez que està fent les seves pràctiques a l’Escola Marta Mata i aquest mes de març, ho ha fet Nora Bartual Ramos i properament també, José Estévez González.

El Projecte Morera suposa una alternativa al sistema convencional

El Projecte Morera, que l’institut vilanoví impulsa des del curs 2008-2009,  és un projecte educatiu que s’ofereix als joves de 3r i 4t d’ESO amb l’objectiu de reduir  l’absentisme escolar i alhora fer una aproximació al món laboral a través de convenis de col·laboració amb empreses i entitats locals.

El Projecte Morera suposa una nova oportunitat per a l’alumnat de 3r i 4t als quals se’ls facilita l’assoliment dels objectius de l’etapa cursant una sèrie d’hores setmanals fora del centre, concretament en altres institucions o empreses locals, on fan un tastet professional.