Daniel Molero es proclama campió de Nak Associated IV a Martorell

28 Feb 2019
Furio Jol Daniel Molero

El dissabte 23 de febrer va tenir lloc la vetllada NAK IV a Martorell, amb èxit de públic. L’escola de Muaythai Furio Jol de Vilanova del Camí, dirigida per Jonathan González, va participar amb dos dels seus esportistes: David Gomis i Daniel Molero, qui es va proclamar campió

Segons afirmen des del club vilanoví la bona acollida demostra demostra que “el Muaythai està en auge i tot això gràcies a grans iniciatives com les que va oferir la promotora Nak Associated que a poc a poc es va assentant en tot el territori nacional, oferint al públic grans encreuaments i un bonic espectacle”.

David Gomis en categoria amateur, va perdre als punts el seu combat davant Mustapha Essadik de l’escola Lookprakarn de Malgrat de Mar. Encara que havia entrenat molt i bé per a aquesta vetllada, no es va trobar còmode i el seu rival va aprofitar per endur-se el triomf.

D’altra banda, en categoria professional i com a combat de fons i tancament de la vetllada, el vilanoví Daniel Molero s’enfrontava al navarrès Alan Huarte del Qbak Team, un combat amb dos de les joves promeses de la categoria Súper Lleuger, 63,500 kg una de les més difícils donat el nombre i nivell dels esportistes.

Daniel Molero va guanyar als punts per decisió unànime de tots els jutges. En Dani va agafar bé la distància des del primer moment i va tenir superioritat en el Muay Plam (combat cos a cos), aconseguint fer-li al seu oponent un compte de protecció en el segon assalt amb un precís colze.

Un combat més que referma a Daniel Molero en la categoria.