El Consorci de la Zona Franca torna a mirar cap a la Conca d’Òdena i reafirma l’aposta per desenvolupar-hi projectes empresarials

28 Feb 2019
alcaldes MICOD Can Morera

El president del Consorci de la Zona Franca, Pere Navarro, acompanyat del secretari general d’aquesta entitat, Anton Ferré, han estat aquest dimecres a Igualada per reafirmar el seu compromís amb la Conca d’Òdena i la seva voluntat de desenvolupar el planejament urbanístic al sector de Can Morera (Òdena)

Amb aquesta visita, l’Oficina de Captació d’Inversions Empresarials de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) aconsegueix un dels seus principals objectius, que és el de desenvolupar el polígon de Can Morera, juntament amb altres àrees industrials recollides al Pla Director d’Activitat Econòmica de la Conca d’Òdena que actualment es troba en vies de tramitació.

A la trobada amb els directius del Consorci de la Zona Franca hi han assistit els alcaldes de la MICOD, l’alcalde d’Igualada i president de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, Marc Castells; l’alcalde de Castellolí, Joan Serra; l’alcalde d’Òdena, Francisco Guisado; l’alcalde de Jorba, David Sanchez; l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte; l’alcalde de la Pobla de Claramunt, Santi Broch i l’alcalde de Santa Margarida de Montbui, Teo Romero. També hi ha assistit diversos agents del territori, com el president de la Unió Empresarial, Joan Domènech; el delegat territorial del sindicat CCOO a l’Anoia, Josep Maria Romero; i també del delegat territorial del sindicat UGT, Francesc Rica. Tots ells han volgut donar imatge d’unitat al voltant d’una aliança que serà clau per a l’impuls de l’activitat industrial a l’Anoia.

El delegat de l’estat al Consorci de la Zona Franca, Pere Navarro, ha posat de relleu el potencial de la comarca de l’Anoia com a àrea d’activitat econòmica i ha lloat “el model d’aliança que s’ha sabut establir entre els municipis i els agents socials de la Conca d’Òdena, que és la via òptima” va dir, “que permetrà assolir objectius ambiciosos i comuns”.

En nom dels sindicats majoritaris, Francesc Rica de l’UGT afirma que “estem davant d’una oportunitat per dignificar l’activitat industrial a la comarca” i que els sindicats vetllaran perquè hi hagi un compliment dels convenis i això suposi un increment del PIB. També Josep Maria Romero des de CCOO mostrava el compromís amb el projecte i assegurava que el sindicat CCOO treballarà “perquè el model productiu no generi precarietat”. En nom del sector empresarial, el president de la UEA Anoia, Joan Domènech, reafirmava el compromís del col·lectiu empresarial amb un projecte que servirà per enfortir la vessant industrial d’Igualada i l’Anoia.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by