De l’Ametlla a l’Ampolla amb la Colla Excursionista de Vilanova del Camí

26 Mar 2019
Colla de l'Ametlla a l'Ampolla març 2019 Foto Jaume Sayos
Foto Jaume Sayós

La primavera avançada va acompanyar la cinquantena de persones que van anar amb la Colla Excursionista de Vilanova del Camí fins al Baix Ebre. Va ser en la darrera sortida, el passat diumenge 17 de març, marcada per una temperatura molt agradable

Els 50 excursionistes es van posar en camí per fer un tram del GR-92, amb constants pujades i baixades i en algun punts de mala petja, però amb un espectacular paisatge costaner. La ruta els va fer passar per la platja de bon Capó, les Roques Daurades, port de l’Estany… A poc a poc, perquè en molts trams havien d’anar amb cura d’on posaven els peus.

Més endavant van passar també per la platja de port Olivet, platja i cap de Santes Creus, platja de la Llenya, avenc del Xertolí… “Ens deleitem amb les vistes de la cala de l’estany Podrit, després arribem a la punta i cala de l’Àliga, fem pujades i baixades, fa molta calor al migdia i la roba ja ens sobra”, expliquen des de la Colla Josep Balada i Francesca Cullerés, “continuem per la platja de l’Adolç del Me, la cala la Buena i  platja de Santa Llúcia, ja ens queda poquet camí, passem per la punta de Pinyana, cala Maria, el Baconer, arribem al port de l’Ampolla i los Pinets”.

Van arribar a l’hora de dinar, amb força vent i fred, però “el lloc bé val l’esforç”, asseguren. A l’hora de dinar els vocals els van obsequiar amb ametlles garapinyades, vi, licor d’orujo amb grans de cafè “i un pernil, tallat amb molta cura pel company Manolo”. També i va haver un pa de pessic emborratxat i galetes amb vi ranci, per celebrar Sant Josep, i pastís de xocolata amb nata de més a més.

Per últim, han agraït als vocals Joan Piernas-Teresa, Feliu-Ramón Codina i Montserrat Ramonjoan aquesta fantàstica sortida.

La propera serà el pròxim diumenge, 31 de març, camí de Sant Jaume Català; la 5a etapa amb la Colla vilanovina, amb sortida a Girona i final a Amer (Gironès-Selva). La major part del recorregut es fa per la via verda de Girona a Olot.

Aniran en autocar, amb sortida a les 6 h i tornada a les 20h. Des de la Colla recorden que cal prendre les credencials del camí. Hem de tenir en compte que el dia 31 de març es fa el canvi d’hora, penseu canviar els rellotges.

Les inscripcions es poden fer dijous, de 19:00 a 20:30, al carrer Montserrat, 28 de Vilanova del Camí. Els socis també ho poden fer per telèfon al 93 803 43 88 i 627 646 512,  WhatsApp, cevcami@hotmail.com i Facebook.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by