Diumenge es tanca la piscina municipal i s’obre una nova temporada d’activitats esportives

06 Set 2018


Esports tancarà aquest diumenge la temporada de piscina i les activitats d’estiu i encetarà la nova temporada d’activitats esportives amb propostes per a totes les edats, des del més petits fins als més grans


activitat gent gran v02

Aquesta setmana han començat les inscripcions per a les propostes esportives 2018-2019 que inclouen les activitats dirigides “Abona’t a esports” i altres programes d’esport i salut dirigits especialment a la gent gran del municipi: l’Activa’t, els grups de pilates del matí i la tarda, gimnàstica correctiva, activitat física per a gent gran i el cicle de passejades “A cent cap els 100”.

El programa proposa com cada any les escoles esportives municipals, per fomentar la pràctica esportiva entre la quitxalla i el jovent. D’aquesta manera


Foment de l’esport a l’escola


EsportEstiu_pistes v02

Esports torna a oferir el Tot Joc, activitats psicomotrius adreçades als més petits, de 4 i 5 anys. Per als nens i nenes de 1r i 2n de primària s’ha programat l’Esport Joc amb tres grups, un a cada escola, Joan Maragall, Marta Mata i Pompeu Fabra.

Els de 3r i 4t de primària podran inscriure’s al poliesportiu benjamí que també ofereix tres grups, un per escola i els alevins de 5è i 6è de primària podran fer esport al Pompeu Fabra i al Marta Mata.

L’oferta d’esport a l’escola es complementa amb l’Handbol femení i el Futbol Sala aleví, adreçat a escolars de 5è i 6è de primària. Les dues propostes es portaran a terme a l’Escola Joan Maragall.


Escoles esportives de club


PreBenjamins v02

Les entitats esportives i els clubs s’afegeixen a l’oferta de pràctica esportiva al municipi i aquest any es podrà escollir entre Tai jitsu, tennis, bàsquet, handbol, futbol sala, futbol, rítmica i tennis taula.

Trobareu els noms dels responsables de cada escola així com el seu telèfon de contacte al document adjunt.

propostes esportives 2018_2019 2propostes esportives 2018_2019 2