Doble ascens del Club Petanca Santa Lucía, el de l’equip A amb un històric salt a primera

20 Feb 2018

Ascens Club Petanca Vilanova (1)


El Club Petanca Santa Lucía ha repetit l’èxit absolut d’ara fa dues temporades i ha aconseguit un doble ascens. L’equip A ha pujat a 1a divisió i l’equip B ho ha fet a 4a. Una fita històrica que han assolit amb constància i regularitat, però sobretot per mèrits esportius


Ascens Club Petanca Vilanova (3)

Són moltes les felicitacions que aquests dies està rebent el club com a reconeixement al tancament d’una temporada gairebé rodona. L’equip A venia de perdre a les pistes del Torres de Rubí per 10 a 6 (el guanyador quedava 1r de lliga i ascendia de manera directa). Aquesta setmana, però, no van deixar escapar la promoció en l’últim partit disputat a casa contra la Unión Casa Blanca de Sant Boi de Llobregat.

Era el segon partit d’una doble jornada de promoció que ha estat molt emocionant. En el partit d’anada a Sant Boi, van quedar empatats 8 a 8, i aquest diumenge, a Vilanova del Camí, la segona jornada també va acabar amb empat, amb la qual cosa tot es va resoldre per la suma de punts acumulats. Un matí de nervis, amb partides molt igualades, però que finalment va acabar amb celebració vilanovina.

Pel que fa a l’equip B també havia de jugar doble jornada, però ja a l’anada, a casa del Poble Nou de Barcelona es van imposar per 7 a 9 i l’equip rival va renunciar a disputar la promoció a Vilanova del Camí, així doncs el Santa Lucía acabava proclamant-se campió i assolint l’ascens.

Cal recordar que l’ascens dels equips ha estat progressiu. L’any 2015, l’equip A ja va assolir l’ascens de 4a divisió a 3a i el 2016, com dèiem, va escalar fins a 2a. A més, el març de l’any passat, el club també es va proclamar campió de Catalunya de Clubs en el Campionat autonòmic que es juga per tripletes.

Ascens Club Petanca Vilanova (2)