Treball en xarxa entre l’Ajuntament i Endinsa’t per potenciar el joc i el temps de lleure de qualitat

20 Feb 2018

conveni 2018 ajuntament endinsat


L’Ajuntament de Vilanova del Camí i l’Associació de lleure infantil i juvenil Endinsa’t han renovat el compromís per desenvolupar al municipi diferents activitats de caràcter lúdic i educatiu adreçades a la quitxalla i el jovent. La signatura del conveni ha anat a càrrec de l’alcaldessa Noemí Trucharte i de la presidenta de l’entitat, Sara Luengo. A l’acte també hi ha assistit la regidora d’Educació, Joventut i Festes, Eva Vadillo. L’acord contempla una ajuda econòmica de 5.100 euros per al desenvolupament de les diferents activitats


El nou conveni de col·laboració entre l’ajuntament vilanoví i l’entitat recull el compromís d’Endinsa’t per promoure el projecte d’esplai de dissabtes com a tret identitari de l’entitat així com potenciar “la peixera” com a recurs de joc educatiu. L’entitat també es compromet a vetllar pel bon ús i manteniment dels espais cedits per l’Ajuntament.

El conveni respon i atén altres objectius com el de donar suport a les famílies amb dificultats socioeconòmiques, facilitar estratègies dinàmiques en l’organització i disseny dels projectes i potenciar el voluntariat, entre altres.