Dues victòries dels júniors del Bàsquet Endavant posen la guinda al pastís al final de les fases prèvies

27 Des 2018

Els dos equips júniors del Vilanova del Camí Bàsquet Club Endavant s’han guanyat la felicitació del club després de fer una primera part de la competició molt bona, en la seva primera temporada federats. Des de l’entitat afirmen que no només han fet un gran paper sinó que han superat totes les expectatives

L’equip júnior femení, patrocinat per English Corner, va fer el millor partit de la temporada i es va imposar al C.B. MONTPEDRÓS, rival directe a la classificació per 65 a 48. Amb aquest resultat van superar el bàsquet average i el van avançar a la taula classificatòria. Gran partit de les noies, amb una actuació coral, amb totes elles anotant i aportant en el joc col·lectiu.

Destacar el gran encert en els triples amb 8 cistelles i en el tir lliure amb 7 de 9 intents.

Van jugar per l’equip vilanoví: Berta Sánchez (7), Clàudia Pérez (9), Lucía Moreno (12), Clàudia Nuncio (4), Anna Palacios (11), María Palacios (9), Irene Leno (6) i Ana Lozano (7). Entrenador: Carlos Fratila.

Parcials: 17-12, 20-10, 15-14 i 13-12.

L’equip júnior masculí, patrocinat per Restaurant Marisquería Macael, va guanyar 2-0 al CB MASQUEFA, per incompareixença del rival que només disposava de 3 jugadors per el partit. Tercera posició final en aquesta fase prèvia per als nois del club.

Dissabte, després del partit del júnior femení, va tenir lloc la presentació dels equips del club. Ara s’atura la competició fins el mes de gener.