Vilanova del Camí ja té a punt la 20a Sant Silvestre pel pròxim dilluns

27 Des 2018
Cursa Sant Silvestre 2018-imatge-fons-2-v22

Dilluns vinent, dia 31 de desembre, Vilanova del Camí prepara la 20a edició de la Cursa Sant Silvestre. Ja fa dues dècades que la prova atlètica més tardana de l’any va arrelar a la vila, que fa d’amfitriona d’aquesta bonica festa esportiva

Pel que fa als horaris de les proves, es repeteixen els de les edicions anteriors. A partir de les 17:10 h es preveu la sortida de la cursa infantil de 2,25 Km de distància, i a les 18h la prova d’adults de 5 km, que transcorre per l’habitual circuit urbà.

Les inscripcions anticipades es fan a través del web municipal www.vilanovadelcami.cat fins aquest divendres, 28 de desembre. El mateix dia de la prova també es realitzen inscripcions des de les 16 h i fins a 30 minuts abans de la sortida de cada cursa. L’organització recorda que la cursa de 5 km es cronometrarà amb xip, també aquest any. També recordar que hi haurà recollida prèvia de dorsals el divendres 28, a les oficines municipals d’Esports, de 9-14 h (plaça dels Horts, 1), per a aquells inscrits abans del dia 23. La resta de dorsals s’entregaran a la Pl. del Mercat el mateix dia de la cursa, a partir de les 16 h.

La prova és gratuïta i com a premis l’organització ofereix les tradicionals paneres per als guanyadors absoluts masculí i femení i la coca de cap d’any per als 3 primers/eres de cada categoria.

Aquest any, amb motiu del 20è aniversari hi ha la intenció de posar una carpa a la plaça, com a punt de trobada, on la gent pugui expressar “Què et motiva a fer-la?”, amb el convenciment que surtin els motius més originals i diversos que la gent podrà fotografiar i expressar en forma de hashtag per compartir a les xarxes socials.

Aquesta activitat és organitzada per l’Ajuntament de Vilanova del Camí, amb el suport del Club Atlètic Igualada, Jocnet i  Diputació de Barcelona. A més compta amb el patrocini de paneres de Decoració Godoy, Fusteria Julio Abad, Bodegas Gallardo, Super Mas, Blautec i Metal·listeria J. Prieto.

Sant_Silvestre17_cartell-v1