Artístic envia ‘La carta als Reis’ fins a l’infinit i més enllà amb quatre funcions molt aplaudides |ÀUDIO I FOTOS

27 Des 2018

“Fins a l’infinit i més enllà” ha arribat aquest Nadal l’espectacle de “La carta als Reis” de l’Espai de dansa, música i teatre Artístic. Tendre, divertit, fantàstic, emotiu… i amb una missiva directa al cor de petits i grans. “La carta als Reis” de l’escola Artístic s’ha endut els elogis del públic de Can Papasseit i ha fet les delícies de petits i grans en les quatre funcions que es van portar a terme el cap de setmana del 15 i 16 de desembre

album-fotografic-faldo-borde

Basada en els personatges i aventures de Toy Story, grans professionals del món de la cançó, el teatre i la dansa com Sheila Grados, Maria Berenguer, Ermynia González… han fet possible aquest espectacle musical. Grados s’ha ocupat dels arranjaments musicals, Berenguer del guió i González s’ha encarregat de les coreografies que un grup de 17 adolescents, alumnes de l’escola de Rosalba Sánchez, han posat en escena. Una fusió especial per articular un relat que mostra les pors i les angoixes que tots sentim en algun moment i com podem superar-les.

L’equip d’artistes del musical “La Carta als Reis” ha donat les gràcies públicament a totes les persones (un miler llarg) que han compartit aquest cap de setmana tan especial per l’escola. Sheila Grados ha destacat la barreja d’emocions que tot l’equip ha viscut en el procés de creació del festival i afirma que es queda amb el comentari que molta gent els ha fet arribar: “era una obra plena de valors, de bons valors, i això és el que volíem transmetre amb el guió de Maria Berenguer”.

Berenguer també ha destacat la sensació “súper positiva” que s’ha emportat d’aquesta representació i ha destacat la gran resposta que ha trobat en els adults que “sortien amb somriures i també amb llàgrimes d’emoció”.

En aquest mateix sentit, Jose Maria Escalante subratllava que aquesta és potser l’obra més intergeneracional que han creat des d’Artístic i que ha estat veritablement un festival per a tots els públics.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by