El 2n en dansa fa ballar als escolars vilanovins a ritme de hip hop i rumba catalana | FOTOS

07 Mai 2019
2n en dansa fotos jose maria escalante (4)
Foto de José María Escalante

ÀLBUM FOTOGRÀFIC
Cliqueu sobre la imatge

Aquest dimarts, les tres escoles vilanovines han tornat a compartir trobada. En aquesta ocasió han estat el conjunt d’alumnes de segon els que han gaudit de l’activitat comuna pels tres centres corresponent a aquest curs de primaria anomenada “2n en dansa

Ha estat una emocionant matinal compartida a la plaça del Mercat. L’objectiu era posar en comú l’aprenentatge d’una modalitat de ball que han assajat aquest curs: el hip hop, de la mà de l’escola vilanovina Artístic.

No cal dir que han tingut un bon nombre de paparazzis a la plaça que els filmaven en vídeo i feien fotografies al llarg de les diferents actuacions. Han ballat una peça de hip hop per grup i després una de rumba catalana conjunta.

A mig matí han compartit també esmorzar per gentilesa de la regidoria de Cultura, a base de coca i xocolata.

I és que aquesta és una activitat municipal que organitzen els tres centres d’ensenyament vilanovins amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí. La regidora d’Educació, Eva Vadillo, valora positivament aquestes experiències que no només permeten als infants passar una molt bona estona, sinó també fomenten el contacte i coneixement d’escolars i docents.

2n en dansa Eva Vadillo (3)

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by