El barri del Camp del Rei viurà la seva festa gran el pròxim cap de setmana

10 Jul 2019
Festa Popular Camp del Rei 2019 cartell

El barri del Camp del Rei ja té a punt el cartell de la 35a Festa Popular que a partir de divendres, convidarà al veïnat a prendre la plaça Can Papasseit, on es celebraran la majoria dels actes. L’Associació Cultural Camp del Rei ha tornat a preparar un ampli programa d’activitats per compartir aquesta festa d’estiu amb la població


Associació Camp del Rei

Àrea informativa dedicada


El programa s’encetarà amb els Trons i Tabals del grup Minixamba i els Petits Cabrons, a partir de dos quarts de 9 de la nit al nucli antic del barri, a les escales del carrer Igualada, per conduir el veïnat fins a la plaça que serà l’escenari central de tota la celebració. El primer dia de festa tampoc no faltarà la sardinada popular , ambientada amb música, a partir de les 9 de la nit, a preus populars: 4€ els jubilats i 5 € la resta.

La nit serà amenitzada pel Grup de Playback de la Unión Cultural Extremeña Anoia Teatro 60 amb música del record, i a continuació és prevista l’actuació del Dj PACO que punxarà els millors temes dels 80.

L’endemà dissabte, a les 11 h el Vilarrubias Park serà el punt de trobada de la quitxalla per gaudir de molta aigua i escuma. Només cal portar pistoles o altres estris per llençar l’aigua. La festa serà entre la plaça Vilarrubias i la pista Marta Mata. Es recomana portar ulleres de piscina i calçat tancat.

Els més menuts també podran gaudir el dissabte a la tarda, a partir de les 18:30 h del Concurs de Dibuix i un taller de Pintacares.

A les 21:30 h l’ambient es començarà a escalfar per la segona nit de festa. Els Cabrons de Vilanova del Camí començaran el recorregut al carrer Montserrat per continuar cap a Antoni Gaudí i acabar a la plaça de Can Papasseit.

Una hora més tard s’iniciarà el ball amb el trio Koktel J.A.S. i a dos quarts d’una, els ritmes musicals aniran a càrrec de l’Orquestra KLAM.

L’últim dia de celebració, com és habitual, reserva un plat fort: la cercavila cultural. Començarà a les 11 del matí i comptarà, un any més, amb diferents colles convidades que oferiran una mostra de cultura popular: balls, gegants, dracs, foc, música, ball…

La tarda tornarà a ser un bon moment per moure el cos. A les 20 h, de la mà de Josep es ballaran les coreografies de la Masterclass.

I per acomiadar la celebració, a les 22 h, hi haurà un fi de festa amb bateries de focs a càrrec dels Cabrons.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by