El Butlletí i la Guia d’octubre ja s’està distribuint per les llars vilanovines | PUBLICACIONS

18 Oct 2018

Aquest dijous s’ha començat a distribuir per les llars vilanovines una nova edició del butlletí Vilanova Informació i de la Guia d’Activitats, que recull les propostes municipals i de les entitats d’aquest mes d’octubre i de novembre


El butlletí obre portada amb la Festa de l’Esport que va proclamar millors esportistes del 2017 a Romans Carrillo i Laia Egea. La festa va reunir esportistes de totes les edats i modalitats entre les quals també va destacar la medalla al mèrit esportiu que es va lliurar a Lluís Marimón, un atleta de 9o anys, que encara continua sumant mèrits esportius a la seva llarga trajectòria.

Aquesta edició del Vilanova Informació també destaca en portada la reunió mantinguda fa uns dies entre l’Alcaldessa Noemí Trucharte i la regidora d’Educació Eva Vadillo amb Dolors Collell, directora dels Serveis Territorials. Durant la reunió, Collell va confirmar el compromís de fer les obres als lavabos del Joan Maragall i ha estudiar altres actuacions als centres d’ensenyament vilanovins.

El Vilanova Informació repassa l’activitat municipal dels darrers dos mesos parant especial atenció a la Festa Major, que va ser molt participada i el Vilashopping Nit de Tapes, que enguany va repartir més de 2.300 tapes.


La Guia d’Activitats convida la ciutadania a gaudir de més d’una trentena d’actes culturals, esportius i de formació

Pel que fa a la Guia d’Activitats, es posa especial èmfasi en diferents activitats municipals com la II Festa Solidària que es celebrarà aquest cap de setmana, el 20 i 21 d’octubre, i que tornarà a convidar a la població vilanovina a posar-se la gorra per la casa dels Xuklis.

També celebrarem aquest mes d’octubre, concretament divendres 26 d’octubre, la Festa de l’Educació, que canvia de data i de format i el 10 de novembre s’estrenarà Vilaverso, una iniciativa de la regidoria de Cultura per introduir-nos en el món de la poesia.

Capítol especial mereix la celebració de La Castanyada, amb propostes de la Casa de Andalucía, la Unión Cultural Extremeña Anoia, Vilanova Comerç i Mercat de Sant Hilari i l’Ajuntament que proposa una TransCastanyada amb concurs de disfresses inclosa.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by