Aires de joventut i empenta en l’arrencada d’una nova temporada del CE Anoia | ÀUDIO

18 Oct 2018

Emprendre una nova temporada sempre suposa canvis, però en aquesta ocasió el 20 ho fa amb una empenta que ve marcada per la joventut i la vitalitat. Si més no, així ho transmeten dues de les figures esportives que l’entitat ha posat en joc aquesta any: la de director esportiu i la de coordinadora de futbol femení. Jose García i Alba Martos seran, respectivament, els responsables, i juntament a Juan Antonio Fernández i Gerard Jorba consideren que el club fa un pas endavant per millorar en coordinació i comunicació

Jose Garcia i Alba Martos CE Anoia (3)-est
Jose García i Alba Martos del CE Anoia

I és que aquesta temporada suposa un salt per al club, no només perquè són 18 els equips que defensen els colors del CE Anoia, l’entitat esportiva més gran del municipi, sinó perquè han multiplicat per 4 la representació femenina i comptaran amb un equip aleví, dos infantils i un de juvenil.

Tot i que ve d’un altre club comarcal amb experiència en treball amb equips femenins, serà la primera vegada que Alba Martos faci de coordinadora, una tasca que assumeix amb molta empenta i ganes de fer bona feina amb la cinquantena de jugadores que tindrà entre els 4 equips; tota una escala d’edats entre 5è de primària i 2n de Batxillerat.

Per la seva banda, Jose Garcia també assumeix amb molta il•lusió aquest nou encàrrec. Després de 4 anys vinculat al club serà el primer que faci de director esportiu. Destacava la bona feina que està convençut farà Martos, perquè confia plenament en la seva capacitat com a coordinadora. També reconeix que no tot serà fàcil, perquè en un club tan gran sempre es donen dificultats. Aquest any, el juvenil s’estrena una categoria més amunt, després de l’ascens de la temporada passada, i han hagut de renovar l’amateur que serà força jove.

El principal objectiu del club és precisament la formació dels jugadors, que suposaran una base de més de 200 infants, nois i noies. Garcia es mostra content amb l’equip d’entrenadors que se’n faran càrrec d’acompanyar-los en aquest curs esportiu, conscient també que són referents en la seva educació i trajectòria vital.

Martos i Garcia són d’alguna manera representació d’una nova etapa d’aquesta entitat esportiva vilanovina que aquest any reivindica la seva pertinença a Vilanova del Camí amb el lema “Som base. Som de Vilanova del Camí”. Al capdavant de la Junta Directiva, Jaime Barea, un president força nou, “però que demostra passió i ganes”. Garcia posava com a exemple també, d’aquesta temporada que pot marcar diferències, la presentació renovada que van fer el passat 12 d’octubre i que definia com a “genial”. Espectacular nit, que sota els focus va visualitzar el gruix d’infants i joves que fan gran l’entitat, perquè “ells són el més important; els protagonistes”.