El viver d’empreses del Centre d’Innovació Anoia acull Intam, una empresa especialista en comerç exterior

18 Oct 2018
samuel jimenez - Intam (5)
Samuel Jiménez i Francisco Palacios

Des de fa uns dies, el Centre d’Innovació Anoia acull en el viver d’empreses, una nova i jove iniciativa empresarial dedicada al desenvolupament de negocis internacionals. Es diu Intam i està dirigida per Samuel Jiménez i un soci col•laborador que treballa des de les terres de ponent. El regidor de Promoció Econòmica, Francisco Palacios, va donar-li la benvinguda oficial al Centre d’Innovació


Intam es dedica al desenvolupament de negocis internacionals amb un servei de consultoria per aquelles empreses que es volen iniciar en el comerç internacional. Ofereixen un acompanyament en el procés d’internacionalització per tal que les empreses puguin esprémer tot el seu potencial en els mercats internacionals, marcar les estratègies i optimitzar el seu valor comercial.

Intam gestiona contactes en més de 40 països i el valor afegit que aporten al negoci és la seva experiència i el coneixement adquirit en aquests 17 anys, formació específica i coneixement de sectors i mercats internacionals. Treballen en equip amb les empreses que sol•liciten els seus serveis, i creuen que justament aquest factor és el que els condueix a l’èxit de les operacions.

A banda de la consultoria, Intam ofereix la promoció activa de vendes, amb serveis de representació i participació en fires i esdeveniments, i altres serveis personalitzats com la direcció comercial, estudis de mercat i Bussiness Intelligence (intel•ligència empresarial).


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by