El Camp del Rei estrena nova dinamització del concurs de disfresses del Carnaval Infantil | ÀUDIO

07 Mar 2019

L’Associació Cultural Camp del Rei serà l’encarregada d’encetar aquest dissabte de Carnestoltes amb la Rua i Concurs de Disfresses Infantils, una activitat que celebra enguany la seva 34ena edició

Carnaval_infantil_2019_progama

Les inscripcions a la rua infantil es farà a les 15:30 h a Can Papasseit des d’on arrencarà la cercavila, una hora després, a les 16:30 h.

La rua passarà per diferents carrers del municipi i acabarà novament a Can Papasseit on a partir de les 18:30 h es celebrarà el concurs de disfresses. Un concurs que es desenvoluparà seguint el mateix format que l’any passat, quan ja es van introduir novetats importants que van funcionar molt bé, explica Manolo Cano, President de l’entitat. Es tornarà a fer un passadís a la sala per accedir a l’escenari on es farà la desfilada. Això permetrà, diu Cano, animar millor als participants. L’entitat ha previst diferents premis, 3 per a les millors disfresses individuals, el millor dels quals rebrà un premi de 50 € en vals de compra en el comerç local. També s’atorgaran 2 premis per a grans comparses, amb un premi per a la millor de 125 € en vals de compra i 3 premis per a petites comparses, dotat amb 50 € en vals de compra.

Enguany també s’oferirà un premi de 50 € per a la millor comparsa verda i un altra de 50 € per a la millor comparsa familiar. El lliurament dels premis es farà al voltant de les 19:30 h i inclouen un trofeu per a tots els premiats.

Manolo Cano ha tingut paraules d’agraïment per als comerciants locals que sempre col·laboren amb els premis del Carnaval Infantil.

Manolo Cano, ha explicat que enguany s’han introduït algunes novetats pel que fa a la presentació del concurs i la seva dinamització. Una tasca que han encarregat als joves de l’entitat que ho han entomat amb moltes ganes i il·lusió.

Durant la festa del Carnaval Infantil s’oferirà berenar per als participants. El concurs de disfresses es podrà seguir en una pantalla gegant en temps real perquè ningú es perdi cap detall.

Cano ha aprofitat els micròfons de Ràdio Nova per convidar a les famílies a participar en el Carnaval Infantil, que és la cantera dels comparseros del futur, i els que faran créixer la Rua de Vilanova d’aquí uns anys.

El Camp del Rei fa 34 anys que organitza el Carnaval Infantil, 30 anys que participa a la Rua de Vilanova del Camí i més de 10 que ho fa també a la d’Igualada. Per a l’entitat, Carnaval és una de les festes grosses i s’esforcen per oferir espectacle cada any. El president de l’entitat, Manolo Cano, afirma que els premis econòmics dels concursos són també un al·licient ja que permet sufragar part de la despesa de construcció de la carrossa. La comparsa del Camp del Rei, Fins el Congo, va guanyar el segon premi al Carnaval d’Igualada dotat amb 500 €.

Recordem que al vespre, la Rua i concurs de Carnestoltes, començarà a les 21 h.  Anirà a càrrec de l’àrea de Cultura amb la col·laboració de La Xispa i hores d’ara, hi ha 18 comparses inscrites al Carnaval 2019, amb prop de 900 persones.

Carnaval_infantil_2019_Cartel-Baja