Ràdio Nova secundarà la convocatòria de la Vaga Feminista

07 Mar 2019
RN baner gran 1200x680

Ara fa un any, les dones vam sortir al carrer per protagonitzar una vaga feminista, que a més de ser una vaga laboral i estudiantil, va ser també una crida a l’aturada en altres àmbits com el de cures, domèstic o el de consum. Ràdio Nova tornarà a secundar la vaga i demà, per tant, ens trobareu al carrer, acompanyant les accions que s’han organitzat, tant a nivell municipal com comarcal

Col·lectius feministes i sindicats han tornat a fer una crida a la vaga i a l’acció a peu de carrer per visibilitzar les reivindicacions i la lluita cap a un model de societat just entre sexes i sobretot lliure de violències masclistes.

La plaça del Mercat acollirà els actes centrals del 8M a Vilanova

A Vilanova del Camí els actes centrals de la campanya, organitzats des de la regidoria d’Igualtat, començaran a dos quarts de 5 de la tarda a la Plaça del Mercat, sota el tema “Batec de dona”. Durant una hora, es portarà a terme un taller per confeccionar cors i elaborar un gran mural. A dos quarts de sis, es farà la lectura oficial del manifest, seguida d’una actuació musical amb Sheila Grados i un simbòlic enlairament de globus amb desitjos.

En finalitzar, cap a les sis de la tarda, s’iniciarà una marxa conjunta fins a la ciutat d’Igualada per tal de participar a la manifestació de dones que els col·lectius feministes del territori han tornat. Sortirà a les 7 de la tarda des de la plaça del Mercat de la Masuca per dirigir-se fins a la plaça de l’Ajuntament d’Igualada.

D’altra banda, l’endemà dissabte, 9 de març, un grup d’alumnes de l’Institut Pla de les Moreres ha organitzat una acció artística i reivindicativa, a la plaça del Mercat escenificaran una performance per posar l’accent en les violències masclistes.

Amb el lema “Ens volem vives!” l’acció començarà a dos quarts de 12 del migdia.