El CG Ballerina organitza el Vè Trofeu de Carnaval de Gimnàstica rítmica a Vilanova del Camí

06 Feb 2019
foto V Trofeu Carnaval

Un total de 370 gimnastes d’una vintena clubs de Catalunya van participar aquest diumenge 3 de febrer en el Vè Trofeu de Carnaval de gimnàstica rítmica en la modalitat individual i conjunts a nivell escolar i Copa Catalana. L’organitzava un any més el Club Gimnàstic Ballerina, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova del Camí

Les gimnastes van gaudir d’una jornada plena de sorpreses i un pavelló ambientat amb la temàtica de Carnaval, que va donar una imatge molt diferent a l’habitual d’una competició de gimnàstica.

Una vegada van acabar de competir amb els seus exercicis, els diferents clubs van participar en un concurs de disfresses, “del qual tot el pavelló va gaudir de valent”, com afirmen des del club amb el “toc màgic d’aquesta jornada ritmiquera”.

Vàries gimnastes del club es van estrenar amb el nou exercici de la temporada, aconseguint fer un bon paper. “Cadascuna amb el seu ball”, expliquen des de Ballerina  “van brindar una gran expressivitat a pista, superant amb escreix el seu debut, tenint en compte la complexitat dels seus exercicis”.

A nivell escolar, van participar, en categoria prebenjamí B (mans lliures): Abril Quintana, Carlota Ranchal i Claudia Pérez, en la qual la aquesta última es va col·locar en la primera posició.

En categoria benjamí B (mans lliures) Vera Márquez assolia una merescuda quarta posició, empatada amb la tercera.

Martina Quintana, en categoria aleví A, amb aparell de pilota, primera vegada que competia amb aparell, va demostrar molt bon treball i assolí una merescuda sisena posició.

I per finalitzar, a nivell escolar,  Laura Batalla (infantil B, mans lliures) i Anna Vinyals (aleví B, mans lliures), competien per primera vegada i van executar un bon exercici; van assolir la quarta posició en les respectives categories.

A nivell Copa Catalana nivell Base, es van estrenar els exercicis de Carlota Zamora i Gisela Ramírez (infantil Base, maces) assolint la tercera i quarta posició respectivament; i de Sandra Domínguez i Paula Mensa (juvenil Base, cinta) assolint la segona i tercera posició en el podi.

Des del club han destacat i agraït la presència de l’alcaldessa Noemí Trucharte, del regidor d’Esports, Camilo Grados, i la regidora d’Ensenyament, Eva Vadillo, que  van fer el lliurament dels trofeus i van donar suport a l’entitat. Des del Ballerina han agraït a les famílies del Club, a l’equip tècnic, a l’Ajuntament de Vilanova del Camí i concretament al personal del poliesportiu, la contribució a fer possible aquesta jornada tan especial.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by