15 persones milloren la seva capacitació i qualificació professional al Centre d’Innovació Anoia

06 Feb 2019
taller foap

Aquest dilluns, 4 de febrer, ha començat el Curs de Formació Professional per a l’Ocupació “Operacions auxiliars de serveis administratius i generals” al Centre d’Innovació Anoia. El curs l’han iniciat 15 persones en situació d’atur interessades en formar-se en el sector administratiu. L’organitza Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí amb el finançament del SOC, la Generalitat de Catalunya  i el Ministerio de Trabajo, migraciones y Seguridad Social

El Certificat de Professionalitat té com a finalitat millorar la capacitació i qualificació professional i afavorir la inserció laboral de les persones treballadores, prioritàriament les que es troben en situació d’atur.

Les persones que participen en la formació són majoritàriament de Vilanova del Camí, concretament 11 de les 15. També n’hi ha 2 d’Igualada, una de Santa Margarida de Montbui i una més de Capellades.

El curs s’allargarà fins el mes de juny i els últims quinze dies d’aquest mes, l’alumnat realitzarà pràctiques no laborals en diferents empreses de la comarca.

Aquestes accions formatives són totalment gratuïtes per l’alumnat, ja que la subvenció cobreix el 100% de les despeses. Els alumnes que superin el curs obtindran un Certificat de Professionalitat oficial amb validesa a tot el territori espanyol.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by