El CH Vilanova guanya a Les Comes i continua imbatut a 1a Catalana

30 Oct 2018

Handbol Vilanova octubre 2018-v11

Segon derbi de la temporada per a l’equip sènior femení del CH Vilanova, aquest cop a casa de l’Igualada, diumenge passat. Un derbi amb dues parts molt diferents que finalment va guanyar l’equip vilanoví per 14 a 28

 

La primera part fou igualada en el marcador, amb diferències sempre favorables a l’equip visitant, però amb un Igualada que lluitava per no quedar-se enrere. El joc denotava falta de ritme de les vilanovines i més aviat poc encert en els llançaments. L’Igualada es mostrava viu i amb la porteria força encertada. Així es va arribar al descans amb un 9-12 i el partit per decidir.

A la represa, el Vilanova va posar una marxa més. Més pressió i ritme defensiu, millor joc de pilota en atac i força jugades de contraatac que van sorprendre al rival. Tot plegat va permetre encaixar només 5 gols i escapar-se, de manera merescuda fins al 14-28 final.

El partit juvenil es va suspendre per la pluja

El temps va jugar també un paper important en la passada jornada. El Sant Vicenç esportiu va haver de suspendre el partit que havia de jugar l’equip juvenil a causa de les goteres que afectaven el poliesportiu, després de la pluja continuada del cap de setmana.

Derrota però bona sensació de les cadets

Per la seva banda, el cadet va progressar i va fer un bon partit, tot i que un xic irregular, davant l’Handbol Montbui, a dia d’avui l’equip més fort de la categoria. El marcador final de 26 – 36 denota un bon intercanvi de gols i jugades.

Pel que fa a les infantils, el calendari enfrontava als dos equips del Vilanova. Tot i que a la pista hi va haver lluita i moltes ganes, lògicament la victòria fou clara per l’equip A, format per jugadores més veteranes i expertes que acabaren imposant-se per 13-42.

Les alevines, per la seva banda van disputar un partit encara de pretemporada, dissabte tarda a Can Titó.