Gran èxit i originalitat al Vè Trofeu de Halloween del CG Ballerina a Vilanova del Camí

30 Oct 2018

foto 1 V Trofeu de Halloweeen

El  Club Gimnàstic Ballerina, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, ha organitzat aquest passat diumenge 28 d’octubre, el Vè Trofeu de Halloween de gimnàstica rítmica en la modalitat individual Copa Base i conjunts Copa Catalana, amb la participació de 210 gimnastes de diferents clubs de Catalunya

 

Les gimnastes van gaudir d’una jornada ritmiquera molt diferent, amb un pavelló ambientat amb la temàtica de Halloween, que va donar un ambient molt especial durant l’execució de tots els exercicis. “Una vegada van acabar de competir, diferents clubs van participar en un concurs de coreografies dedicades a Halloween i muntades per les pròpies gimnastes que va donar un toc màgic al trofeu”, expliquen des del club “aconseguint sorprendre a tots els assistents i arrencant grans aplaudiments”.

Del club vilanoví van participar tres gimnastes en la modalitat individual Copa Base, i el conjunt cadet base. Totes elles van fer una gran competició amb els seus exercicis i aconseguiren grans resultats.

En categoria aleví, amb pilota, Gisela Ramírez i Carlota Zamora, infantil amb cèrcol, es proclamaven totes dues campiones, cadascuna en la seva categoria; Sandra Domínguez en categoria cadet, amb cèrcol aconseguí una molt bona quarta posició.

En modalitat de Conjunt, el cadet base format per: Jenifer Nieto, Carla Martínez Campos, Alba Arévalo, Irati Cilveti, Paula Mensa i Carla Martínez Salo; van realitzar el seu exercici amb una gran execució i aconseguiren proclamar-se campiones de la seva categoria.

“A destacar la presència  del regidor d’Esports Camilo Grados, que va fer l’entrega dels trofeus i va donar suport al nostre esport”, expressen des de l’entitat.

Des del club també han felicitat a les gimnastes participants i al cos tècnic per la gran feina demostrada en les competicions. A més han agraït “la col·laboració de familiars del club, Ajuntament de Vilanova del Camí i el personal de Can Titó que gràcies a tots fan possible jornades de gimnàstica tant especials i multitudinàries”.

foto V trofeu Halloween